writing-img

Kateri ginekolog v MB?

clock-img

14.12.2008, 10:15

clock-img

VIVANA

pencil-img

19

Pozdravljene!
Zanima me ali mi lahko priporočate katerega ginekologa v MB občini? Preselili smo se v Radlje ob Dravi, pa ne poznam toliko zdravnikov? Nikakor pa ne bi rada imela kakega, ki ni primeren oz. mi ga odsvetujete.
Hvala in uživajte

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 14.12.2008 17:55:59 >

clock-img

14.12.2008, 14:58

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

jaz hodim v slovenj gradec, sem pa iz radelj.Sem pa hodila tudi v Ravne gos. Božikovi.
ne vem v Radljah mi Krištoflc pač ni všeč.

življenje je eno samo.zato uživajte...

clock-img

17.02.2009, 12:21

clock-img

pitra

pencil-img

10

jaz hodim k dr.Neli PETROVIČ,v mariborski zdravstveni dom in sem zelo zadovoljna.priporočam.user posted image

clock-img

17.02.2009, 20:05

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

IZVIRNO SPOROČILO: pitra

jaz hodim k dr.Neli PETROVIČ,v mariborski zdravstveni dom in sem zelo zadovoljna.priporočam.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

me too user posted image

clock-img

18.02.2009, 20:35

clock-img

kitty87

pencil-img

46

Še ena ki hodi k dr. Neli Petrovič. user posted image

Do zdaj še nisem imela nobenih problemov ali nosečnosti, tako da sem do zdaj bila le še par krat pri njej, zato sem zadovoljna! user posted image

No, še vprašanje malo iz teme, vendar sem se ravno spomnila: na koliko časa bi se naj naročil na pregled? Se mi zdi, da je včasih bilo na leto dni!? Še to velja? Ker je zdaj že 1,5 let od mojega zadnjega pregleda.
Hvala.

clock-img

20.02.2009, 16:49

clock-img

druga

pencil-img

175

tudi jaz sem pri neli petrovičuser posted image

kitty87 - meni so nazadnje rekli, da je zdaj pregled na 3 leta - ker ga država bolj pogosto ne plača. prej pa je res bil na 1 leto.

clock-img

28.03.2009, 11:19

clock-img

_hellokitty

pencil-img

12

Pozdravljeni!
en ginekolog vem da je na smetanovi ulici u mb sam nevem kak se mu reče, oz. kak mu je ime....user posted image
aia..pa še eno vprašanje mam...a kdo ve kje lahko najdem forum kjer kaže noseč al ne.?user posted image

hvala.user posted image

clock-img

10.04.2009, 22:15

clock-img

{TaMaLa}

pencil-img

25

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

IZVIRNO SPOROČILO: pitra

user posted image user posted image user posted image user posted image

me too user posted image

Jaz sem hodla k njej 5 let in za noben dnar ne bi šla k njej nazaj. Jaz se vama opravičujem sam jaz nimam z njo najlepših izkušenj. za mene je user posted image

clock-img

10.04.2009, 22:19

clock-img

{TaMaLa}

pencil-img

25

IZVIRNO SPOROČILO: druga

tudi jaz sem pri neli petrovičuser posted image

kitty87 - meni so nazadnje rekli, da je zdaj pregled na 3 leta - ker ga država bolj pogosto ne plača. prej pa je res bil na 1 leto.

Jaz pri neli petrovič nisem tega nikoli zvedla. sem se pa preselila v Celje in "odnesla" kartoteko drugemu ginekologu in je bla ful presenečena da niso v kartoteko pri petrovičevi vpisali pregleda ko sem ga imela. niti list z izvidi ni bil noter. blo je sicer še več takšnih in podobnih izpadov. in je zadeva glede pregledov taka:
prvo leto 1 pregled
drugo leto 1 pregled
vsake 3 leta 1 pregled

torej prvi dve leti ti zaporedoma pripadata.

clock-img

12.04.2009, 23:29

clock-img

Maja T.

pencil-img

1085

Dr. Mujazinović v UKC, super ginekolog, me je spremljal celo user posted image , mi je delal vse preglede od NS, MORF..., meni je user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem