writing-img

Kateri kondomi

clock-img

29.07.2012, 07:07

clock-img

scorpiogirl

pencil-img

1096

Eno vprašanje za tiste, ki uporabljate kondome - kateri so vam ok?
Jaz sem začasno morala nehat jemat tabletke (niti ne smem druge hormonske kontracepcije), tako da sva "obsojena" na kondome, ker družine pa trenutno ne bi povečevali ...
Pa dobro, kupim prve kondome, ki jih vidim, zvečer pa katastrofa user posted image , kondomi preozki, midva pa čist paf user posted image . Kupila sva durex elite (te so pri nas pač imeli), zdaj pa ugotavljam, da durex je potem brezveze še kupovat ...
Je imela še katera (oz. kateri) tak problem? Že tko so te stvari drage, da jih bom pa stran metala, jih pa res ne mislim kupovat ... pa še ni lh fajn, no ... ves napaljen, hočeš dat hitr gor kondom, pa ne gre user posted image user posted image

Ni nam dolgčas :)

clock-img

29.07.2012, 08:21

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

saj, če me spomin ne varauser posted image , obstajajo tudi durex xl ali xxl .... pred leti so ti celo v lekarni znale razložiti, kateri so večji oz.širši user posted image
čeprav, a jih tvoj nikoli še ni uporabljal....najbolje bi vendar on moral vedeti kateri mu 'pašejo'
če v navadnih trgovinah, drogerijah ne najdeta....kaj pa kakšen sexshop?
daj, kakšen bolj udaren naslov....pa se morda najde kdo, ki ima (opravka) s takim kalibrom user posted image

CARPE DIEM!

clock-img

29.07.2012, 11:14

clock-img

artista7

pencil-img

816

kolikor vem so durex elite spodaj zožani in se ne čudim, da jih ni mogel dati gor. eni italijanski vontrol ali nekaj sličnega ki jih dobiš v vsakem dm-u so prav ok.

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

clock-img

29.07.2012, 18:29

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Sicer mi nobeni kondomi niso ok in so mi nujno zlo user posted image ampak ker sem po porodu in še ne jemljem tabletk, imava Durex, takšna rdeča škatlica, in so ok.

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 29.7.2012 18:30:21 >

clock-img

29.07.2012, 19:59

clock-img

Anonimen

Durex Gefühlsecht (rdeča škatlica, eno ptičje pero je na sliki, najcenejši so v Mullerju, 18kom). Za Elite piše, da imajo ekstra lubrikanta, tak da ne vem, če so res ožji? user posted image

clock-img

29.07.2012, 22:33

clock-img

scorpiogirl

pencil-img

1096

Punce, hvala za pomoč user posted image pa vidim, da bo vseeno treba preizkušat, dokler ne najdeva pravih (upam, da čimprej user posted image ). Dobro, da je dm blizu, bomo najprej tja skočili, potem pa dalje, če bo treba ...

Ni nam dolgčas :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem