writing-img

Kateri modček za dojenje?

clock-img

30.07.2007, 12:25

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Ojla.
Kateri modrček za dojenje ste/boste kupile? Kateri se vam zdi dober? Jaz sem pri prvem otroku imela Mullerjeve, pa se mi zdijo tako debeli in neki razpotegnjeni, kaj pa vem. Rada bi si še par kupila, pa me zanimajo vaše izkušnje/nasveti?!

clock-img

30.07.2007, 12:39

clock-img

marita

pencil-img

542

jaz sem imela ravno te od muellerja in so mi bili zakon!user posted image Mehki in udobni.

Marita

clock-img

30.07.2007, 12:45

clock-img

Samoyedka

pencil-img

536

Jaz sem si nabavila Liscine- ful mehki, zelo lepi na pogled in fajn se perejo- dobro so sicer malo dražji kot npr.Muellerjevi ali H&M ipd., ampak so vredni svojega denarja. Je pa stal lani en modrc okoli 17€

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

clock-img

30.07.2007, 14:22

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Zakon mi je od Lisce, ki se odpenja spredaj, pa ker je svetlo modre barve in celo malo čipkast, kar ni običajno za modrčke za dojenje. user posted image   ...no, vsaj tako je bilo pred tremi leti. Upam, da je zdaj kaj več izbire. Imam pa tudi tistega od Mullerja, pa je res tak....čist nosečniški, nič lep za pogledat. user posted image  je pa vsaj udoben. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

30.07.2007, 21:30

clock-img

mala zelena

pencil-img

51

Na začetku sem imela dva Mullerjeva - nista ravno lepa, ampak za pod zimske majice čisto OK. Ko so se pa mlekarne zmanjšale, sem si pa v Sparu kupila dva manjša, črna. Sta mi OK, pa nista bila draga, nista pa nič posebnega, ker ne maram čipk ipd.

clock-img

30.07.2007, 22:02

clock-img

koala

pencil-img

5539

Meni so Liscini ful všeč, samo ne vem kako so za nosit, ker niso iz 100%bombaža. Za zdaj nosim mulerjeve, za pogledat res niso bogvekaj, samo so pa mehki in udobni.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

30.07.2007, 22:51

clock-img

PIAF

pencil-img

763

clock-img

30.07.2007, 22:54

clock-img

Anonimen

Mothercare. Samo ne  vem, če jih pri nas še prodajajo user posted image

clock-img

31.07.2007, 11:07

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Jaz sem jih kar v Neckermannu naročila, so bombažni, udobni in poceni. Perem jih normalno v stroju in sušim v sušilcu in so čist vredu.

clock-img

31.07.2007, 11:14

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

Mislim, da se Mothercare modrčke za dojenje zadnjič videla v Sanolaborju. Je za preverit, ker je tudi cena ugodna.

clock-img

31.07.2007, 14:03

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Zanima me, koliko prej ste si kupile modrček in katero številko ? Eno večjo, dve?  Jaz imam zdaj 75 d.

clock-img

01.08.2007, 07:05

clock-img

sanosan

pencil-img

409

Jaz sem proti koncu dojenja prvega otroka uporabljala te modrčke iz otto kataloga in so mi bili ful dobri, ker so iz bombaža in še lepo zgledajo. Na začetku pa sem si kupila v sparu modrčke, ki so bili sprva tudi lepo mehki, ampak ker so malo debelejši bombaž, so tudi postali bolj trdi po parih pranjih. Za zdaj pa še ne vem katere bom uporabljala, ker mi bodo verjetno na začetku, ko bo naval mleka, ti od otta premali. Bomo se mogli spustiti v iskanje.

lp

clock-img

03.08.2007, 11:25

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Jaz sem imela modrček za dojenje iz sanolaborja in sem bila zelo zadovoljna. Imajo pa različne barve.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

03.08.2007, 14:08

clock-img

Anonimen

A H&M tudi prodaja modrčke za dojenje??
Na karem oddelku pa??

clock-img

05.08.2007, 09:52

clock-img

Anonimen

dan...
mene pa zanima kje bi se dalo kupit cenejše modrčke za dojenje, ker sem jih gledala v grazziji v velenju in so po 30 eur...

clock-img

05.08.2007, 09:53

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

Jaz sem jih kupila v H˛&M pa so bili mi čisto o.k.

clock-img

05.08.2007, 09:54

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

Na oddelku za nosečnice.
Lp.

clock-img

05.08.2007, 10:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.08.2007, 12:01

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Jaz sem imela najraje od Lisce - tudi takega svetlo modrega, sem si potem še belega kupila - leta 2005. Kaj imajo sedaj, ne vem.
Bi pa samo  opozorila, da sem si kupila pred tem od HM dva: sta bila res cenejša, bombažna. Vendar je bila košarica - s šivom, ki gre čez košarico. In ko sem potem začela dojiti - tega modrca ni šans, da sem dala gor. So me bradavice itak fuuul bolele, in ta rob je potem točno še v delu bradavice. V glavnem, pri meni sta bila potem čisto neuporabna ta modrca. Torej -moj nasvet :košarica obvezno brez šivov.

clock-img

06.08.2007, 12:29

clock-img

koala

pencil-img

5539

Poceni modrci za dojenej se dobijo v mullerju, stanejo malenkost manj kot 9 eurov, se mi pa zdi še kar normalne cena tudi za liccine, ki so okoli 15 eurov.
Me je pa skoraj kap, ko sem šla v Sočo v mb pa je bila cena za modrc kar 35 eurov, pa je mel se mi zdi samo 35% bombaža.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem