writing-img

Kateri nastavek za dojenje?

clock-img

26.07.2005, 16:43

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Po treh tednih dojenja so moje bradavice že skoraj čisto uničene, po dojenju me kar žgejo, zato razmišljam nastavku.

Kateri je najbolj primeren? Avent, Nuk..., mali, večji...
Še to, mali ne mara dude, ne vem ali bo nastavek?!?!??

Prosim povejte čimprej, da še danes skočim do lekarne, ali imajo to morda kje v baby centru? :zmeden:

Hvala

clock-img

26.07.2005, 17:31

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Jaz sem imela od Aventa, je univerzalna velikost. Prodajajo pa povsod, tudi v BC.

clock-img

26.07.2005, 18:43

clock-img

Anonimen

js sem mela avent, pa takrat ni bla univerzalna velikost?? js sem mela največje, ker mam tut velike bradavice. to izbiraš glede na velikost tvojih bradavic. so bli pa super!

lp, lara

clock-img

26.07.2005, 19:10

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz sem imela že v porodnišici od Nuka, potem mi je pa :love: za doma kupil od Aventa, pa nama sploh ni šlo z njimi. Tako da sem tudi za doma kupila kr od Nuka in je bilo ok. Velikosti pa mislim, da tudi jaz nisem kakšne posebne izbirala. Mislim, da je bilo res kr univerzalno:zmeden2:.

clock-img

26.07.2005, 19:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.07.2005, 20:58

clock-img

daisy

pencil-img

437

Imeli smo Chicco - iz kavčuka.
Avent - iz silikona pa se sploh niso obnesli (ne veliki in ne mali).

clock-img

26.07.2005, 22:05

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

Hja, tudi jaz imam zate drugačen odgovor - chicco silikonski, ta mali. Kupili v lekarni na priporočilo sester. Super zadeva, kmalu sem jih lahko že brez težav dala stran.9nebesa

clock-img

26.07.2005, 22:47

clock-img

binica

pencil-img

512

Chicco silikonski iz lekarne - the best!

clock-img

30.07.2005, 14:42

clock-img

zi&mm

pencil-img

312

Ojla,

mi imamo doma Chicco nastavek od kavčuka, ker je najin Žiga imel alergijo na silikonski nastavek ampak sedaj papamo brez nastavka.

Seveda po vsakem podoju si dojko umijem z toplo vodo, obrišem s pleničko, namažem z lanolinom in dam sveže blazinice tudi Chicco, zvečer pa dojke "prezračim" na zraku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem