writing-img

Kateri otroški voziček bi bil tak?

clock-img

07.01.2013, 13:54

clock-img

nutela

pencil-img

306

Pozdravljene,

sem v nabavi otroškega vozička. Gre za tretjega otroka, tako da nekaj izkušenj že imamo (imeli smo chicco-ta klasičnega, pa buzza pa zappa).

Rada bi voziček:
ki bo priemeren za vse terene
po možnosti štirikolesnik-ni pa nujno
ki bo imel opcijo, da je otrok obrnjen naprej ali proti meni
da ima naklon do ležečega (če bi blo možno, da ni tako kot buzz in večina vozičkov, ki ima pač tisti športni del kot stol in pol kipneš otroka v 3 položaje in dejansko otoku vedno noge visijo oz. jih ne more iztegnit v raven položaj)
ročaj dovolj visok
voziček dovolj visok (sem vidla par dni nazaj Bugaboo-ja in ne morem verjet, da je voziček tko nizek-groza!)
čimlažji voziček

Verjetno sem zajela vse lastnosti idealnega vozička. Vizuelno sta mi buzz4 in pa joolz zelo lepa, ampak ta športni del kot stol-ne vem ali je to res ok za otroka.

Hvala vam za vsako vašo izkušnjo ali predlog.

LP od user posted image

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 7.1.2013 15:10:54 >

clock-img

07.01.2013, 14:00

clock-img

constanca

pencil-img

425

Skoraj vsem kriterijem ustreza tfk joggster. poglej si malo. nama je super.
- dovolj velik,
- za vse terene
- dokler ga imas v banjici gleda proti tebi, potem naprej (ga ne zanimas ti vec tako zelo)
- prvo kolo je super fleksibilno
- ok, v kaksen majhen avto verjetno ne gre

clock-img

07.01.2013, 17:39

clock-img

jaz_sem_jaz

pencil-img

177

MaxiCosi Mura ali MaxiCosi MuraPlus?

clock-img

07.01.2013, 17:55

clock-img

lenna

pencil-img

234

Ob zgoraj naštetih kriterijih sem takoj pomislila na Quinny freestyle 3XL. Ustreza skoraj vsem kriterijam. Tudi jaz sem bila zahtevna pri iskanju vozička, na koncu smo se odločili zanj in sem bila izredno zadovoljna.
V zadnjih ABC novičkah je znižan na 263 EUR. 

clock-img

07.01.2013, 17:55

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Jap, tako nekako bi opisali idealen voziček (mogoče bi dodali še kakšno veliko strehico, pa kakšno košaro..user posted image )
Mura sicer ustreza vsemu opisanemu, razen teži, zato je danes ne bi več kupila. Tudi Freestyle ima vse to (ajd, je trikolesnik, kar je vsaj meni minus), ampak za tega pa res potrebuješ dodatno garažo.user posted image Sicer pa še mogoče Maxi Cosi oz. Bebeconfort Elea? Je malo lažja, vseeno pa ne ravno med lahkokategorniki. Pa Quinnyjev Muud 4- je v bistvu izboljšani Buzz - večji in neškoljkast sedež (ampak spet ni ravno lahek). Sicer pa bi bil danes med favoriti tudi kakšen Mutsy Evo (dovolj lahek in kompakten), pa (vsaj po teži) zmagovalec Jane Muum? Se sicer ne poleže čisto čisto, vseeno pa dovolj položno in ga na nekaterih trgih prodajajo kot primernega od rojstva dalje.

< Sporočilo je popravil zaspancek1 -- 7.1.2013 17:57:27 >

clock-img

07.01.2013, 17:59

clock-img

kokosh

pencil-img

524

Mutsy 4rider - izpolnjuje vse tvoje zahteve, ni pa peresno lahek.
Mutsy Evo - precej lažji kot 4rider, bolj dodelan športni sedež, vendar ima penasta kolesa.

clock-img

07.01.2013, 18:38

clock-img

gaya24

pencil-img

944

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=242412
Mislim, da bi kr ustrezal, sicer je 3 kolesnik, je pa ful lepo vodljiv in lahek (ga ima svakinja) in sem mal sprobala

clock-img

08.01.2013, 14:09

clock-img

Sportni.ca

pencil-img

56

Pozdravljena! Trenutno mislim, da sta Mutsy in Mura najbolj prodajana. Tudi sama imam Muro4. Bomo vidl kako se bo obnesu user posted image

clock-img

15.02.2013, 17:21

clock-img

jure2610

pencil-img

19

Mi imamo Muro 3 - trikolesni in smo zelo zadovoljni. Le sprednjo kolo nam je zadnjič počilo - trn prebodel debeli plašč gume :( Za novo zračnico pa hočejo 15 EUR user posted image in bomo kar lepo uporabili tehniko vulkanizerjev - flikanje user posted image

Otroška trgovina

clock-img

15.02.2013, 17:30

clock-img

Žabinčica

pencil-img

878

Mutsy 4 rider user posted image .

Izpolnjuje vse tvoje navedene zahteve. Ga imamo, smo zelo zadovoljni, v njem sta se vozila oba user posted image in ga ne bi menjala za drugega.

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 15.2.2013 17:31:19 >

clock-img

15.02.2013, 18:40

clock-img

Anonimen

Mi imamo Mutsy 4-riderja, zadostuje vsem tvojim kriterijem in jaz sem zelo zadovoljan z njim. Potem tudi nov model Mutsy Evo je super ... ima mogoče še celo bolj udoben športni del. Všeč mi je pa tudi Römer (Britax) B-Smart ... tudi zadostuje tvojim kriterijem in še celo precej cenejši je od prvih dveh in bolj se poleže.

< Sporočilo je popravil Otika -- 15.2.2013 18:41:10 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem