writing-img

Kateri predvajalnik

clock-img

28.01.2008, 11:17

clock-img

alenkica

pencil-img

1114

Kupujem  prvi dvd predvajalnik in me zanima katero firmo mi priporočate, seveda da ni preveč drag. 

clock-img

28.01.2008, 12:12

clock-img

gaya24

pencil-img

944

PHILIPS

clock-img

28.01.2008, 14:36

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Philips je dobra izbira.

Predvsem glej da ima firma na voljo update software-a, da ne bo čez 2 leti za v smeti, ker ne prikazuje filmov, kateri so v novih kodekih skompresirani in podobno. Osebno bi vzel od Philipsa, pa da ima USB priključek, obvezno. No, vsaj meni, da mi ni treba vse pečt na CDje.

clock-img

29.01.2008, 08:10

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

KISS... Mi imamo taksnega (ce se ne motim):

http://www.enaa.com/oddelki/avdioVideo/izd_2257_604641_Kiss_DVD_predvajalnik_DP_600

Ima vse, razen diska, ki pa ga niti ne potrebujes, ker ga lahko priklopis na mrezo.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

29.01.2008, 11:04

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Jasno da nima diska, zato se pa imenuje predvajalnik in ne snemalnik.

Aja, če ima podoro za HD, potem toliko bolje. Mislim da je razlika v ceni kakih 10-20€.

clock-img

29.01.2008, 13:33

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

joj smo pikolovski user posted image ... no, kakorkoli ze...

V bistvu niti ne vem za kaj bi se HD nucalo, razen v primeru, ce zelis kaj posneti s TV, ce ze ne mores gledat. Na zacetku se mi je zdelo to ful fajn, zdej pa ne vidim vec nekih hudih prednosti. Se mi zdi priklop na mrezo boljsi benefit, kot pa HD. Saj itak vse snamemo z neta na masino in v tem primeru ne rabis ne cd-jev/dvd-jev, niti ne usb prikljucka. Kot sem ze rekla... kakorkoli ze... vsak ima tisto kar mu najbolje sluzi user posted image .

p.s. sem se pa zmotila, ker nimamo modela dp 600 ampak 1500

clock-img

29.01.2008, 15:49

clock-img

alenkica

pencil-img

1114

Kupila sem Philipsov DVD. Tudi meni je bila ta firma všeč, že prej, ker imam tudi philips tv. PA še poceni je bil in sem prav vesela. user posted image

clock-img

30.01.2008, 08:03

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Mi imamo pa DVD od firme Sony, potem smo kupili pa hišni kino od Panasonica in smo z obema zelo zadovoljni.
Sam me je mal strah da se bo obema enkrat strgalo od Telebajskov in Nodija.
user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2008, 15:15

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

joj smo pikolovski user posted image ... no, kakorkoli ze...

V bistvu niti ne vem za kaj bi se HD nucalo, razen v primeru, ce zelis kaj posneti s TV, ce ze ne mores gledat. Na zacetku se mi je zdelo to ful fajn, zdej pa ne vidim vec nekih hudih prednosti. Se mi zdi priklop na mrezo boljsi benefit, kot pa HD. Saj itak vse snamemo z neta na masino in v tem primeru ne rabis ne cd-jev/dvd-jev, niti ne usb prikljucka. Kot sem ze rekla... kakorkoli ze... vsak ima tisto kar mu najbolje sluzi user posted image .

p.s. sem se pa zmotila, ker nimamo modela dp 600 ampak 1500

HD sem mislil kot podporo za High Definition, ne snemalnika z vgrajenim trdim diskom.

clock-img

31.01.2008, 11:32

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

HD sem mislil kot podporo za High Definition, ne snemalnika z vgrajenim trdim diskom.

No super, pa sva razcistila user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem