writing-img

Kateri sedež za kolo

clock-img

17.05.2006, 20:05

clock-img

Anonimen

...priporočate?user posted image ?Ju3 namreč gremo nabavljat, tak, da na plan z idejamiuser posted image Na kaj je treba bit pozorn?

Kakšni linki so priporočljiviuser posted image

clock-img

17.05.2006, 20:23

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Sej veš dražji kot je boljši je.Mi imamo Hamaxovega model sleepy.Je pa za tista kolesa ki nimajo prtljažnika zadaj.Pa naklon se da lahko nižje če slučajno zaspi.Kupili smo ga pa v kolesarski trgovini- se mi zdi da tam najbolje vedo o vsem tem pa še sestavil nam ga je.

clock-img

18.05.2006, 09:20

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Mi imamo tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165406.

To, da se mu da spremeniti naklon, se mi niti ne zdi tako pomembno, ker Marko ne bo spal v njem.
Če pa misliš, da bo tvoj malček tudi kdaj zakinkal med vožnjo z kolesom, potem pa le naj ima naklon.

clock-img

18.05.2006, 10:55

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz se spomnim tavelike, ki je kar nekajkrat zaspala zadaj na sedežu, tako da bom tokrat tudi te sleepy varjante upoštevala...a katara ve, če jih imajo v giga sportu?

yeah, thats me ;)

clock-img

21.05.2006, 23:03

clock-img

pika**

pencil-img

407

Moj user posted image  je šel samo na ogled za zicki  in privlekel domov Hamax Sleepy . Kupil ga je v Hevisu za skoraj 20.000. Mogoče je kje cenejši ampak se mu ni dalo  okol skakat .  Smo ga že testirali. Gašper  je  seveda  zaspal na prvi vožnji .  Aa, pa čelado smo tudi kupili   ( akcija v Giga  ) .  Smo razmišljali o cenejših zickih ,  tudi o nakupu rabljenga. Nič pametnega  ni blo v oglasih , tko da sem brez 20 čukov.

am, bam, pet podgan

clock-img

24.05.2006, 09:48

clock-img

Anonimen

Jaz pa podarim sedež za na kolo, tistega ki se ga na prtljažnik namontira če ga katera sploh želi user posted image  naj mi piše na privat (ZS)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem