cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kateri senčnik?

clock-img

03.03.2008, 11:48

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Ojla!

Sonce je čedalje močnejše in našo ful moti, ko ji seka direkt v oči...Moram nabavit en senčnik pa me zanima katerega uporabljate:ali tisto marelco ali tistega, ki se ga navleče čez voziček (čez tisti del, ki pride nad otrokovo glavo, sej ne vem, kako bi rekla)? Kateri se vam zdi boljši? Meni je prodajalec rekel, da se zdej ful odločajo za tega zadnjega...sam jst sem ful skeptična, ker se mi zdi, da ko se voziš direkt proti soncu, da ne moreš te zadeve navlečt tolk čez, da bi otroku celemu delalo senco... Marelo pa lahko obračaš po milji volji vsakih pet sekund, če je potrebno. Kakšne so vaše izkušnje?

clock-img

03.03.2008, 11:51

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi imamo na vozičku strehico, ki sega čez cel voziček in na koncu še na dol..pa nič ne pomaga-tako da bom kupila še marelo! sicer jo moraš obračat, ampak vsaj pomaga.

clock-img

03.03.2008, 11:53

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Mi imamo oboje,sam tisti senčnik ni nič.Za po soncu je najboljša marela,pa jo lepo obračaš kamor ti paše.
Priporočam ti kakšno mal dražjo,ker ta poceni se takoj zlomijo(tam ko je za pregibat)
Peg peregotovo smo imeli dve leti,sem pa kupila ene poceni so se pa po parih dneh zlomile.

clock-img

03.03.2008, 12:09

clock-img

jaša2

pencil-img

658

mi tud imamo marelo. čeprav se včasih ful namtramo, da trofimo tisti kot, iz katerega ji sonček najbolj sije.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

03.03.2008, 12:14

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz imam tudi marelo in sem zelo razočarana nad njo. ko sem jo kupovala nisem pogledala kako se pritrdi na voziček in imam grozne probleme, ker se na voziček zeloooo slabo pritrdi, ne stoji, kot je treba, zato je ne uporabljam.

strehca je pa tako, če jo daš do konca, punca nič ne vidi ven.....

poiskat moram kakšno bolj ustrezno rešitev...

clock-img

03.03.2008, 14:54

clock-img

Anonimen

Jaz sem kupila kar originalno PP zraven. Drugače se tudi pri mojem vozičku strehica potegne čisto dol, ampak tisto je bolj uporabno takrat, ko spi. Ko pa gleda naokoli pa se raje z marelo igram.
Zaenkrat mi še ni bilo žal, da sem jo kupila zraven.

Res pa je, da se splača malo več $$ odštet.

clock-img

03.03.2008, 15:01

clock-img

martita

pencil-img

734

A slučajno katera ve kateri senčnik paše na Speedyja?

clock-img

03.03.2008, 15:33

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Tudi mene zanima kateri senčnik na Speedija - Quinny!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem