writing-img

Kateri test

clock-img

19.11.2008, 13:05

clock-img

Anonimen

in koliko pred nepričakovano user posted image , vam je potrdil user posted image ?

clock-img

19.11.2008, 13:34

clock-img

Anonimen

100x je bilo že napisano, da se test dela najprej 1. dan izostanka. Ne pa 14 dni prej.

clock-img

19.11.2008, 13:45

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Anonimna, test delaj, ko ti bo user posted image  zamujala 1 dan.........je škoda denar stran metat za teste, ker rezultat ni pristen, če je narejen test prezgodaj! Noja, razen, če ti viška evrov hodiuser posted image !

clock-img

19.11.2008, 13:53

clock-img

Anonimen

Test je siguren 1.dan izostanka, ampak enim pa že kak dan ali dva prej pokaže. Malo prebrskaj po RR pa boš kaj več na to temo najdla.

clock-img

19.11.2008, 13:57

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Clearblue mi je pokazal user posted image en dan pred nepričakovano M.

clock-img

19.11.2008, 14:18

clock-img

Anonimen

Hvala, katra55 user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2008, 14:52

clock-img

vilincka

pencil-img

18

Jaz sem po datumu pričakovane M najprej naredila test s Clearblujem - negativen:( Pa temu testu nekaj v meni ni verjelo in sem šla še po First sign - pokazalo je user posted image . Tako simpatično sta zgledali tisti črtici v srčku, da sem ga še nekaj tednov hranila na umivalniku, čeprav ni bilo najbolj higienskouser posted image .

clock-img

19.11.2008, 18:56

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

jaz sem naredila clearblu po enem tednu izostanka M pa je bil - , pa po desetih dneh izostanka in spet - , pol sem se pa naročla h G in isti dan naredila test s clearblujem in je bil komaj viden +; G pa mi je potrdil nosečnost 7tednov; tako da jaz sem na te teste nič ne zanašam; tudi v drugo mi ni pokazal +, G pa je potrdil nosečnost 6tednov;

clock-img

20.11.2008, 07:57

clock-img

tihoupanje

pencil-img

108

oooooooooooooo........user posted image user posted image user posted image ......Potem te testi lahko pošteno zafrknejo.

Če uporabljaš Prometrij večje količine, zaradi popuščanja delovanja rumenega telsca
in ti test pokaže negativno (ti pa čutiš nosečnost in kljub temu testu verjameš) in prenehaš z uživanjem in vstavljanjem Prometrijuma = 100% povzročiš splav!!!!!user posted image

In zakaj???? Zato, ker testom ne moreš več zaupati, ker niso zanesljivi, ker......

Groza!!!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.12.2008, 11:25

clock-img

ursap

pencil-img

287

ali ima katera od vas kakšno izkušnjo s testom YES OR NO???

clock-img

26.12.2008, 15:39

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

Jaz imam. Je zanesljiv, le zamujati mora.

clock-img

26.12.2008, 22:07

clock-img

Anonimen

hej ženske. Imam en problemček. M mi zamuja 9 dni. Delala sem v sredo clear blue test ki je bil -. Včeraj pa sem naredial first sign pa je bila rahla črtica katera je nato izginila? Je to sploh mogoče?

clock-img

02.01.2009, 23:18

clock-img

čipka

pencil-img

1652

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hej ženske. Imam en problemček. M mi zamuja 9 dni. Delala sem v sredo clear blue test ki je bil -. Včeraj pa sem naredial first sign pa je bila rahla črtica katera je nato izginila? Je to sploh mogoče?

no anonimna kako kaže?

my little babygirl - moja največja sreča
-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem