writing-img

Katero mleko?

clock-img

18.07.2009, 16:08

clock-img

tincy23

pencil-img

144

Mene pa zanima, če lahko za mešanje rižolina ali pa kaj drugega uporabljam katero drugo mleko, namesto adaptiranega. Stara pa je mala pol leta in do sedaj dobro prenaša vse, tudi gluten.
Ali pride v poštev kakšno sojino?

clock-img

18.07.2009, 18:13

clock-img

Anja24

pencil-img

492

Naj še ne bi...zakaj pa adaptirano mleko ni v redu?

clock-img

18.07.2009, 18:38

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Zakaj pa ne adaptirano? Sicer pa sojino nikakor ne, ker je alergeno in ker soja vsebuje fito-estrogene.
Bolj primerno je riževo mleko.

clock-img

18.07.2009, 19:21

clock-img

tincy23

pencil-img

144

Ma adaptirano mi ni, ker gre kr hitro po njem, zdaj pa če ga še za te stvari porabljam, pa ga bo še več šlo

clock-img

18.07.2009, 19:27

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

user posted image  Saj ne morem verjet!

Raje se odpovej čemu drugemu in svojega otroka prehranjuj s primerno hrano. Koliko bo "šele šlo", če bo zaradi tvoje šparovnosti na napačnem koncu fasala kakšno alergijo!

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

18.07.2009, 19:30

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Bumerang jaz bi sicer morda izbrala manj"težke" besede, se pa strinjam čist do pike.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

18.07.2009, 19:34

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Mislim, da besede niso bile ne težke ne žaljive.

Tincy, če ste se znašli v težki finančni situaciji pa mi piši na ZS, ti ga pošljem jaz.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

18.07.2009, 19:35

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

user posted image  Saj ne morem verjet!

Raje se odpovej čemu drugemu in svojega otroka prehranjuj s primerno hrano. Koliko bo "šele šlo", če bo zaradi tvoje šparovnosti na napačnem koncu fasala kakšno alergijo!

Se globoko strinjam.

clock-img

18.07.2009, 21:23

clock-img

miapia

pencil-img

1748

IZVIRNO SPOROČILO: tincy23

Mene pa zanima, če lahko za mešanje rižolina ali pa kaj drugega uporabljam katero drugo mleko, namesto adaptiranega. Stara pa je mala pol leta in do sedaj dobro prenaša vse, tudi gluten.
Ali pride v poštev kakšno sojino?

Draga moja, a sojino mleko je pa poceni? Glej, jaz kupujem Novalac in sicer v Avstriji, kjer dam 9,95 eur za 800 g mleka, kar moji pupi zadostuje za pribl. 12 dni.  Pri 6,5 mes spije okrog 350 ml mleka na dan, zjutraj in zvečer, vmes pa je samo še GH. Kupim ji tudi riževe kašice, ki se delajo zgolj z vodo, sicer pa nikoli nisem pomislila, da bi varčevala na otroku. Zdajle je še najmanjši strošek. Počakaj, ko bo otrok začel normalno jesti in boš v trgovini dala več kakor daš zdaj za AM.
Pa brez zamereuser posted image

clock-img

19.07.2009, 14:11

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Aleluja, kaj vse prebereš? Tvoj otrok potrebuje mleko in ne nobenga riževega ali sojinega, haloooo, ta mleka niso za dojenčke, saj nimajo maščob in ostalih vitaminov oz mineralov. Pa tudi poceni niso, oz tista ki, so so pa polna cukra, s kalcijem, ki se sploh ne razgradi v telesu.... in ti bi to dala svojemu 6 mesečnemu otrokuuser posted image . A pa sploh veš, da je soja lahko velik alergenuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem