writing-img

Katero olje?

clock-img

04.10.2005, 11:03

clock-img

Anonimen

Katero olje naj uporabim za po kopanju?
1. Bubchen
2. Nivea
3. Mandljevo iz lekarne

S katerim ste bile ve bolj zadovoljne?

clock-img

04.10.2005, 11:15

clock-img

Anhelo2

pencil-img

218

Jaz sem uporabljala prva 2 meseca mandljevo iz lekarne sedaj pa smo preklopili na Bubchen ognjičevo Baby olje pa sem zadovoljna, imam pa vse ob Bubchen tudi milo, mleko za telo, kremico za obraz - se mi še zdi najbolje od vse ponudbe in je tudi čisto naravno.

LP Buu

clock-img

04.10.2005, 11:36

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Jaz sem ves čas uporabljala kar navadno mandljevo olje iz lekarne. do kozmetičnih olj sem skeptična, saj vsebujejo vsaj parfume, če že ne konzervanse

clock-img

04.10.2005, 11:52

clock-img

Anonimen

Ja, Pi-kica, vse najboljše! user posted image  (sva kar na isti dan user posted image  )

clock-img

04.10.2005, 11:53

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Jst uporabljam od Johnsona mandljevo-sojino olje. Z njim ga namazem vsak vecer po kopanju, si pa vzameva za ta obred kaksnih 10 minut in ga potem s pocasnimi gibi gladim po vsah delih telesa. Mali pa ful uziva.

clock-img

04.10.2005, 11:53

clock-img

Anonimen

buu, dej mi prosim povej, zakaj imaš olje in mleko za telo user posted image
A ne uporabljaš samo olja?

clock-img

04.10.2005, 11:57

clock-img

rikica

pencil-img

294

Ko je bila čisto mali dojenček sem jo mazala z mandljevim oljem,sedaj pa z niveino kremo.In je okuser posted image

clock-img

04.10.2005, 12:10

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Če je tvoj pikec na kaj alergičen je najboljše olje olivno z lekarne.Drugače je pa vseeno katerega uporabljaš.

clock-img

04.10.2005, 12:19

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Moja je po kopanju zelo nemirna, tako, da ne bi zdržala, da bi jo še masirala z oljem. V banjico ji dam nekaj kapljic mandljevega olja, pa se prime po celem telesu. Kožo ima po kopanju čisto gladko, mogoče jo namažem samo še za ušeski. Nikoli ni imela suhe kože.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

04.10.2005, 13:04

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Jaz še kar vztrajam z mandljevim iz lekarne. Smo poskusili Nivea olje, pa jo je očitno peklo, ko sem jo mazala, in neke pikice je dobila. Ko smo šli nazaj na mandljevo, je pa OK.

clock-img

05.10.2005, 07:24

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Jaz že od začetka uporabljam kar olivno olje (od moje tete iz Korčule). Par kapljic ga kanem v vodo pri kopanju in je njegova koža vsa svilena. Se mi zdi bolje kot vsa ta parfumirana, umetna olja.

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

05.10.2005, 19:43

clock-img

Anhelo2

pencil-img

218

Tinka odgovor komaj sedaj!

Ko ga milimo, ga namažem z oljem ko ga pa samo tako kopamo pa samo z mlekom, razen pregibov vedno z oljem!

Drgače pa Bubchen kozmetika ne vsebuje nobenih parfumov ne konzervansov in nobenih barvil!!!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem