writing-img

Katero sadje pozimi?

clock-img

17.03.2006, 10:03

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Začeli smo z uvajanjem hrane pa sem ugotovila, da pozimi ravno nimamo velike izbire pri sadju. Jabolko, banana, hruške (a ne povzročajo te driske? jih še nisem probala). Nad zelenjavo ni ravno navdušen zato moramo mešati zelenjavo in sadje.

Zanima me a dajete tudi sadje iz konzerve (kompoti) npr. breskev ali to raje ne?

clock-img

17.03.2006, 10:28

clock-img

muha1

pencil-img

666

Jaz sem naši mešala banano z avokado, pa tudi melono dobiš sedaj in mango,... Ja, tudi sadje iz kompota lahko daš, vendar jaz malo operem, da ni tako sladko.

clock-img

17.03.2006, 13:49

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Lahko probaš tudi z mandarino, melono, kaki, ananas itd.user posted image

clock-img

17.03.2006, 20:19

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Moja pediatrinja je rekla, da do 6m zaradi alergij zadoščata samo jabolko in banana, da s tem vse dobi. Pa korenček tudi dobi, to je pa to.

clock-img

17.03.2006, 22:55

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem do 6 meseca,dodajala tudi samo banano in jabolko.
Pri tamalem je pa tropsko sadje še zmeraj na stop listi,zaradi alergij.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

18.03.2006, 01:44

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Pri 6 mesecih sem začela z jabolkom in banano, po mesecu dni sem uvedla hruško, ampak sem jo prekuhala, prav tako suhe slive in suhe marelice (nežveplane)
Počasi smo začeli s kakšnim mangom (ga ne mara) in sadjem iz kompota (lahko kupiš manj sladkano in ga opereš). Ampak jaz sem uvajala res počasi.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

clock-img

21.03.2006, 20:45

clock-img

bena

pencil-img

190

Jaz pa raje namesto sadja iz kompota dajem Hippove kašice, ker mislim da so te primernejše, saj so narejene prav za otroke in prirejene njihovim potrebam.

clock-img

21.03.2006, 23:09

clock-img

jupiter

pencil-img

175

Meni se zdi uvožena zelenjava in sadje v trgovinah pozimi precej nagravžna, ker vem, da si mi niti ne predstavljamo s čim vse je tretirana, da sploh lahko takšna kot je pride do naše trgovine.... Ok, banane pa mogoče še kaj so kar v redu.  Saj ne, da user posted image sploh ne dajem tega, ampak se vseeno potrudim pogledat na listek (če ga ima) od kje je uvoženo, pa precej Hippovih poje - so skoraj vse bio, pa tudi da se kupit bio jabolka in posušeno sadje (ga kuham).
Tako da upam, da vsaj do 6. meseca ne bo imel ravno polno rit pesticidov in ostalega sr.......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem