writing-img

Katero stekleničko?

clock-img

27.02.2010, 21:26

clock-img

janastar

pencil-img

60

Pozdravljeni!
Naša punčka je stara 6,5 meseca in bi rada, da bi pila iz teh lončkov- kupila sem jim mamovo z ročaji, ampak ima v sebi v cuclju neko plastiko in je sploh ne pogruntam. A ima katera kakšne izkušnje? Pa z drugimistekleničkami?
Koliko bi naj otrok sploh popil dnevno? Jaz se trudim, ampak punčka ni preveč zainteresirana za pitje.
Lp

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 28.2.2010 12:28:09 >

clock-img

28.02.2010, 10:16

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

NAši ustreza Nuby, sploh, ker je mehak, pa aventove flaške.
Sicer pa se otork posotpoma uči piti,včasih cel mesec, morda je zanjo to še prezgodaj. Kaj pa po žlički?

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

28.02.2010, 10:26

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Mi smo že od začetka na Aentovih flaškah. Ker je pila že od rojstva samo iz flaške, na začetku samo moje načrpano mleko.
Tako, da tudi pri pitju druge tekočine ni bilo težav.
Smo pa pri 6 mescih probali, če bo pila iz Aventovega lončka, pa ji ni šlo. Bomo morali spte malo poskusiti.

A iz kozarca pa ne gre? Ker pri prijateljici tudi ni pil n iz flaše, ne iz "pametnega" lončka iz kozarca pa je. Zdaj pa se je že navadil piti iz lončka s slamco.

clock-img

28.02.2010, 10:27

clock-img

janastar

pencil-img

60

Ja sem ji nabavila tudi Nubyevo, vendar ji vse teče pod brado. Po žlički lepo je in pije tudi.
Verjetno bomo morali še počakati...
Koliko pa bi mogel sploh spiti tekočine otrok v taki starosti? Verjetno spet vsak drugače.
LP

clock-img

28.02.2010, 10:28

clock-img

janastar

pencil-img

60

Točno- lahko še probamo iz kozarca...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem