writing-img

Katero vzmetnico?

clock-img

05.12.2007, 07:23

clock-img

bibolina

pencil-img

125

Zanima me, katere vzmetnice uporabljate in kako ste zadovoljni? Sama se odločam med Dormeom in Lineaflex-om. Dormeo ima kar nekaj različic, pa ne vem, kateri je boljši? Čakam vaše predloge..

clock-img

05.12.2007, 07:29

clock-img

debeluška

pencil-img

132

Mi imamo Lineaflex v spalnici in otroški sobi.Nam so super.

Lp

clock-img

05.12.2007, 08:04

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

vsekakor je lineaflex boljši. drugače pa na netu malo pobrskaj. toliko je drugih - cenejših in nič slabših od tega lineaflex ali dormea.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

05.12.2007, 08:07

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Mi imamo latex ležišča od Dollarja. Zadovoljni.

clock-img

05.12.2007, 08:09

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Hospital od Mebla

clock-img

05.12.2007, 13:33

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Midva imava tudi Lineflex in sva zelo zadovoljna.

clock-img

09.12.2007, 22:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.12.2007, 00:09

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Jaz sem ravno v petek naročila Hospital latex od Mebla. Imam zdaj neko vzmetnico z žepkastim jedrom...staro 1 leto...pa še poceni ni bila...ampak mi ne odgovarja. Sem pa tudi razmišljala o dormeu, ampak sem se potem odločila za klasično vzmetenje. Ker mi te vzmetnice, ki se kao oblikujejo po telesu, očitno ne odgovarjajo. Moj user posted image  pa super spi na tisti vzmetnici. Jaz pa sem končno zbrala pogum za nakup nove...je bilo 1 leto neprespanih nočiuser posted image čisto preveč. 

clock-img

10.12.2007, 12:11

clock-img

Anonimen

Mi imamo od Mebla user posted image in je ne zamenjamo je super. Pri tašči sem spala in imajo v vseh spalnicah od Dormeo user posted image ma mi ni všeč .

clock-img

10.12.2007, 15:30

clock-img

s.

pencil-img

639

Jaz vem samo, da sem kupila kokosov jogi, ker me matra hrbtneica in mi blazno paše.
Dala sem veliko denarja, ne spomnim pa se več proizvajalaca. Mislim, da je KOSI.

clock-img

10.12.2007, 21:39

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

Midva pa imava Dormeo in sma fuuul super zadovoljna. tko da ko kje drugje spim, me kr vse boli.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

clock-img

10.12.2007, 21:52

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Takole po mnenjih drugih glede na cene dobrih vzmetnic kupovat ni najbolj pametno. Bi ti torej priporočala, da se odpraviš v kako trgovino, kjer imajo razstavljene vzmetnice različnih vrst in jih lastnohrbtno sprobaš.
Meni npr. lateks ne ustreza, na vodni postelji bi dobila morsko bolezen, dormeo je navadna spužva, kar pomeni, da avtomatično ni za moj hrbet... meni je ustrezala vzmetnica z žepkanimi vzmetmi in plastjo spominske pene.
Ampak vsak hrbet je drugačen, zato sprobaj!

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

10.12.2007, 22:26

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kot je rekla bumerang - vzemi si cas in pojdi po trgovinah user posted image  pa naj ti se kak prodajalec razlozi, kaksne so prednosti in slabosti posamezne vzmetnice. midva sva prej imela lateks, pa sem zelo slabo spala na njem... po tednu tekanja po trgovinah sva se odlocila za spominsko peno in je super user posted image  je bila pa kar draga user posted image  no, ampak vsaj spim.

sva malce razmisljala o vodni postelji, pa imava dva macka... saj je jedro zasciteno, ampak res nikol ne ves, ce ne bo prisel s krempeljckom skozi user posted image  se prodajalec je odsvetoval user posted image  

ne vem sicer, od kod si, ampak ce bos gledala v Ljubljani, imajo v Lesnininem centru na Brdu kar veliko izbiro user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

13.12.2007, 21:23

clock-img

emmy

pencil-img

98

Prej sem imela Lineaflex in sem bila zelo zadovoljna.

Sedaj pa imam že 2 leti vodno posteljo od Lextusa in sem IZREDNO navdušena! Res je odlična tudi za otroke ki uživajo v njej :-)

clock-img

18.12.2007, 14:29

clock-img

frufru

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Mi imamo latex ležišča od Dollarja. Zadovoljni.

Mi žal nismo. S samim ležiščem že, samo nam plesni prevleka. Malemu smo zato kupili dormeo, ki ima odprtino, da vlaga lahko izstopa. S tem nimamo nobenih težav.

clock-img

07.01.2008, 10:23

clock-img

mirabela

pencil-img

242

Hospital od Mebla  user posted image

clock-img

07.01.2008, 11:27

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Midva imava lineaflexuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem