writing-img

Katero zobno ščetko?

clock-img

28.11.2005, 22:58

clock-img

cal

pencil-img

33

Naša  mala Brina je dopolnila 1 leto in ima 8 zobkov.  Do sedaj sem ji  čistila zobke z nastavkom, ki sem ga nataknila na prst in zobno pasto nanedent, ki sem kupila v lekarni. Zdaj me je pa začela grizt v prst, ko ji čistim zobke. Zanima me katero zobno ščetko naj kupim za 1 leto starega otroka, ali lahko te otroške, ki jih prodajajo v trgovinah od Aquafresh  ali so mogoče pregrobe , in  katero zobno pasto uporabljate vi za vaše user posted image , oz. kaj mi priporočate? Hvala za nasvete.user posted image

clock-img

28.11.2005, 23:28

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Naš mali si najraje pere zobke z najino električno ščetko. Sicer ima eno majhno, ki ima širok ročaj za lažji prijem ampak je ne obrajta. Ko boš kupovala ščetko poglej na embalaži za koliko mesecev starega otroka je primerna. Pasto pa uporabljamo od Vademecum/jabolko...ampak je več poje kot pa uporablja za čiščenje. Mali namreč pravkar prestaja eno hecno fazo, ko si vzame ščetko, nanjo stiska pasto in jo dol poje. Baje sem to kot otrok počela tudi jaz. Geni?!user posted image user posted image user posted image Ej, če mu dam pasto in ščetko imam ziher pol ure miru.user posted image
Sicer pa nam je zobarka priporočala, da naj paste ne uporabljamo dokler je ne zna sam izpljuniti.

clock-img

29.11.2005, 08:01

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Najbolše za otročke so Oral B (različne-za različne starosti) ali pa otroške od Amwaya. Glede zobne paste ti priporočam- ne vem katera firma je-tista v tubi -rozasta user posted image  ali modra z  disneyevimi junaki-na vrhu je tuba valovito rezana. Sicer samo pazi, da nima sladkorja (Lumpi, dentamed.....). Malo denarja-malo muzike.....

user posted image

clock-img

29.11.2005, 08:40

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Tudi mi smo za začetek uporabljali pasto Nenedent, okoli leta in pol smo prešli na navadno otroško pasto, naša imasta najraje Vademecum. Zobni krtački imamo še sedaj dve: eno, s katero si čisti sam in eno s katero mu očistiva zobke midva. Mi smo od začetka imeli Chicco ali pa oral B, poglej pač, da je starosti primerna. Okoli leta in pol smo mu kupili ščetko na baterije, ker mu je bila sestričina strašno všeč. 

< Sporočilo je popravil al1* -- 29.11.2005 8:41:16 >

lp

clock-img

29.11.2005, 17:42

clock-img

ja_ni_ka

pencil-img

27

Pomembno je da gor piše, da je primerna za eno leto, ker drugače bo pregroba prav tako za zobno pasto. Imajo pa v DM-ju ščetke in paste prav za mlečne zobke.

Jaka in Nika sta moja sončka dva

clock-img

29.11.2005, 19:22

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Oral-ovo ščetko do 24 mesecev, ima še kar trenutno. Prvo ščetko je dobila pri 4 mesecih.
Pri pregledu pri zobozdravnici sva jo nesli tudi s sabo, in jih je zelo pohvalila.

clock-img

30.11.2005, 01:19

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Oral-b ali Chiccotovo.
Od zobne paste,pa imata najrajše Lumpijevo,ker ima okus po coca coli.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem