writing-img

Kavbojke (v MB)

clock-img

08.05.2007, 18:28

clock-img

maša*

pencil-img

333

Že več mesecev iščem  kavbojke, pa bi katera lahko prosim predlagala še kakšno trgovino ker jaz sem že vse pogledala (zara, Mango, H&M, Orsay, Sportina, Terra Nova, in Emporium)

Iščem take, ki so bolj temne, so ravne ali malo na zvon (ne korenček ali take ki so zdaj moderne) in da majo na riti velike žepe.

clock-img

08.05.2007, 19:00

clock-img

Anonimen

eJ MAŠA JAZ IŠČEM TUDI V MB ENE TAKE TEMNE KAVBOJKE, OZKE PO CELI NOGI oz. dolge. Ups pardon za črke. V glavnem...grema skupaj kupovat?user posted image user posted image
Jaz jih še nisem začela iskat, bom pa sigurno šla najprej v mesto, potem pa na koncu v europarka. Upam, da me New Yorker ne bo izdal user posted image  Aja, pa visok pas mora bit, ker mi je to ful všeč.

clock-img

08.05.2007, 19:07

clock-img

Anonimen

Pridita v ****!user posted image Čeprav na zvon, jih bota res fulll težko dobili!user posted image

clock-img

08.05.2007, 19:09

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

IZVIRNO SPOROČILO: nina_nana

Pridita v ****!user posted image Čeprav na zvon, jih bota res fulll težko dobili!user posted image

Pa drage tudi kot 100user posted image ,100€ mi je too much.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

08.05.2007, 19:24

clock-img

maša*

pencil-img

333

Sem bla v New Yorkerju..pa nič ni tam za meneuser posted image

Jaz niti ne iščem na zvon, ampak da so ravne, pa da na nogi zgledajo malo spodaj bolj širše.

clock-img

08.05.2007, 19:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nina_nana

Kaj ti delaš tam?

clock-img

08.05.2007, 19:31

clock-img

ada2

pencil-img

7402

kaj pa Hervis? meni so všeč Blendove.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

08.05.2007, 19:51

clock-img

sky

pencil-img

305

Street one. Jaz jih samo tam dobim.

BK.

clock-img

10.05.2007, 11:15

clock-img

Badeja

pencil-img

223

Jaz sem jih tudi full dolgo iskala, nazadnje pa le našla v Street one v Europarku. Meni je šlo najbolj na živce, ker so mi vsi ponujali ozke kavbojke, ker so moderne. Meni je pri taki stvari vseeno za modo, ker nimam postave za take kavbojke. Te pa se mi lepo prilagajajo pa še navzven so delane. Sem full zadovoljna z njimi. user posted image

LP

clock-img

10.05.2007, 22:59

clock-img

Anonimen

To pa vam moram napisat. Danes sem si kupla 3 kavbojke, za norooo smešno ceno. In kje sem jih našla?  V ADESSI!!! Prvič sem bila tam in sem imela tako srečo, da sem našla točno to, kaj sem hotla za đabaka user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem