kvečemu se s tem pobotava...
in se potem pogovoriva, ker so vsi problemi po dobrem seksu veliko manjši...
Mi2 delava pa ravno obrnjeno:najprej se zmeniva, potem pa seksava, da zapečativa, kar sva se zmenila

.
Taška, po moje ne da jih kaznujejo, ker niso pomili posode, ampak jo takrat pač morajo same pomivat, potem so pa zmatrane in padejo v posteljo...
****, jaz se pa bojim, da če oba trmarita po svoje, lahko gre tudi kak sicer čisto ok odnos zaradi par bedarij narazen. Kar je škoda. To, če ga ima rada, bo že začela okoli njega plesat - ja, v principu naj bi iblo tako - v praksi pa pogosto ni, ravno zaradi tega ponosa: on si želi seks, pa ga ne dobi, njo moti en kup stvari in ji ni do tega. On se tako po tvojem nasvetu zapre, češ naj pride ona do njega, njej se zdi pa brezveze: češ, že tako mava kup problemov, njemu se pa sploh ne da tega reševat, zdaj ko vidi, da ne bo seksa, se sploh ne zmeni zame - a ma to sploh še smisel?... In vloži prošnjo za ločitev - čeprav bi se mogoče lakho vse zmenila, če ne bi trmarila...
Tak da mislim, da nekdo pač mora naredit prvi korak - meni se zdi, da ti v napetem ozračju nekak ni do seksa. Pa da je včasih kreganje zdravo - da si moramo povedat, kaj je narobe in če se nekdo noče kregat, to ne pomeni, da je problem rešil...