writing-img

Kdaj čista domča goveja juha

clock-img

13.12.2008, 08:06

clock-img

simona2

pencil-img

474

Mene pa zanima, kdaj lahko začneš uporabljat čisto domačo govejo juho npr. čisto malo da zaliješ kuhano zelenjavo in jo pretlačiš?

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

clock-img

13.12.2008, 08:13

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Hči je je začela jest pri 6m.

clock-img

13.12.2008, 08:23

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Po 7mesecu, ko smo uvedli že določeno zelenjavo, sem potem skuhala sprva piščančjo juhco in zalivala zelenjavo, tako mu je šlo tudi bolj v slast, kasneje pa tudi že teletino v juhi. Samo sem res minimalno solila in dodala olivno olje.

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

13.12.2008, 08:48

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Pri 6 mesecu, ko mi je P rekla, da lahko je meseka.

clock-img

13.12.2008, 09:38

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz tu pa tam v zelenjavo dam govejo juhico ali pa piščančjo odvisno katero juho kuham za naju (z možem). Začela sem pa pri 8 mesecih. 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

13.12.2008, 15:10

clock-img

noe

pencil-img

982

Midve sva jo tud pri 6 mesecih začele.In jo ima zelo rada.Vendar pa noče jesti nobenega mesa. A vaši ga jedo???

clock-img

15.12.2008, 11:35

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Jaz je nisem imela namena se dajat, pa mi je P rekla, naj mu kar dam govejo juhico in meso saj hitro raste in potrebuje zelezo, tako da sem mu dala pri 7 mesecih in jo jemo vsaj 1 na teden. Mu pa zakuham se pastico zraven(plasmon) da je bolj gosto, ce ne od juhe ne poje skoraj nic, ker vse tece okrog. Pa se kak sircek dam, ker jo ne solim in pride full dobro.

clock-img

06.01.2009, 13:06

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Naša jo je tudi kmalu po 6. mesecu začela jest, ji zakuham malo gresa noter in jo je všeč. Isto piščanca, ki ga ima najraje, pa kakšno telečje meso v omaki, s polento, mlinci,..odpira usta k lastovkauser posted image

< Sporočilo je popravil Nasy -- 6.1.2009 13:07:19 >

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem