writing-img

Kdaj Kengoru?

clock-img

21.08.2009, 17:29

clock-img

janja.k

pencil-img

98

Zanima me koliko naj bi bil star otrok, da ga lahko nosiš v kengorujčku. A je to sploh priporočljivo, da je otrok v takem položaju?
Hvala in LP

clock-img

21.08.2009, 17:41

clock-img

smej

pencil-img

256

Proizvajalci sicer pišejo, da je lahko v uporabi od rojstva naprej, ampak to je sigurno prekmalu. Meni ga je pediatrinja nasploh odsvetovala, prav tako v razvojni. Če pa že, pa od 4 meseca naprej in še to samo za kratek čas. Mi ga ne bomo uporabljali.

clock-img

21.08.2009, 17:51

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Rabila sem ga ene 5x po cca 5 minut in to šele po 5 mesecu. Prej je bil v štorklji

clock-img

21.08.2009, 18:21

clock-img

daisyb

pencil-img

419

jaz ga rabim tu pa tam...lih kakih 01 do 15 minut...pa ze pri drugem mesecu. moj hoce skoz pokonci bit...in ga moram drugace skoz nosit na rami.

clock-img

21.08.2009, 19:08

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

pediatri svetujejo, da ga naj starši uporabljajo nekje po 6.mesecu, oz. ko otrok že dobro drži glavico, pa še takrat za krajši čas vsega skupaj (za v trgovino 15 minut recimo). So pa eni, ki ga nosijo že od čisto majhnega v njih, slišala sem, da američanke ga oh in sploh uporabljajo ves čas. No, mi smo ga imeli po 6.mesecu, ampak res z 15.minut skupaj.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

21.08.2009, 19:25

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

jz sem jo mela v 2 mesecu že po 1 uro ali več notri... k ji je bil full všeč in jo je pomirjal.. je notr takoj zaspala.. zdej pa res že neki časa nism nč sprobavala... zdej bom pa spet začela k bo glavo držala sama in bo lahko gledala naprej kaj se dogaja

clock-img

22.08.2009, 11:16

clock-img

teja28

pencil-img

236

mi smo ga uporabljali od začetka, saj je bil le b njemu miren, drugače je kar naprej jokal. Vem, da so priporočila drugačna, ampak mi smo se pač tako odločili in vse je bilo ok user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem