writing-img

Kdaj brez plenic?

clock-img

01.08.2005, 11:54

clock-img

m jana

pencil-img

154

Zanima me kdaj vam je uspelo otroke odvadit lulanja v plenicke?
Sinu je uspelo pri 28 mesecih!
Mala pa noce plenicke ze sedaj ker vidi bratca!

clock-img

01.08.2005, 12:12

clock-img

Anonimen

Pri dveh letih in pol.

clock-img

01.08.2005, 12:37

clock-img

Anonimen

Pri dveh letih in pol.

Sploh mi ni bilo treba pisat, sem kar od Spliš skopirala :)-

clock-img

01.08.2005, 12:40

clock-img

Anonimen

Končno si nekaj od sebe dala. Tudi če si skopirala, samo da je nekaj. Ker vidim, da se ti res ne da pisati danes.:)

clock-img

01.08.2005, 13:00

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

En mesec manj kot 3 leta!

clock-img

01.08.2005, 13:21

clock-img

janja

pencil-img

1559

Naš je star mesec manj kot 2 leti, pa smo na morju poskusili brez plenic. Ni šlo. Če sem mu dala spodnje hlačke, sem morali v 5 minutah zamenjati kar 3. Lulal je kot kužek, na vsakem vogalu. No, tudi kaj bolj konkretnega smo morali pobrati s tal. Očitno letos še ne bomo brez plenic. Sicer pa vedno lepo lula, včasih tudi kaka v kahlico.

clock-img

01.08.2005, 23:12

clock-img

m jana

pencil-img

154

Saj to je ravno to! Septembra bo mala stara dve leti! Vsakic ko popustimo in je brez plenicke imamo v dveh urah vse gatice polulane v pranju!
Malo bomo se morali vstrajat s temi plenickami!
Hvala punce!

clock-img

01.08.2005, 23:23

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Tud naša bo septembra dve leti, pa niti kahlice ne uporabljamo. Noče. Reče da bo šla na kahlico,ampak sam tolk da me na finto vrže, da jo pol pol dneva lovim po bajti s plenico. Pa ko se podela v plenico, pol bi šla ona na kahlico. Odkrito rečeno, pa je zadnje čase tako težavna s svojo trmo, da se s kahlico ne obremenjujem preveč.Že tako se mi po malem meša.

clock-img

02.08.2005, 00:27

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Oba pri dveh letih. Ampak najprej kakat in pol lulat na kahlico in najprej sta bila ponoči suha, pol pa čez dan 8)

clock-img

02.08.2005, 07:20

clock-img

Bina01

pencil-img

112

Pri treh letih. Na kahlico nikoli ni hotel. Malo pred tretjim rojstnim dnem pa se je odločil, da noče več pleničk. V enem tednu je bil čisto suh. Tako podnevi kot ponoči. Ušlo mu je samo še 2x.

Mislim, da ko je otrok pripravljen gre stvar hitro in enostavno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem