writing-img

Kdaj dati skorjico za glodat?

clock-img

21.11.2008, 09:46

clock-img

zvezdica05

pencil-img

225

Zanima me, kdaj ste svojim malčkom dale za glodat skorjico kruha? So imeli takrat že zobke? Vas je bilo kaj strah, da bi se zadavili user posted image

clock-img

21.11.2008, 10:56

clock-img

Lejči

pencil-img

520

Pri 9. mesecih, ima pa 6 zobkov. Je hitro pokapirala user posted image .

clock-img

21.11.2008, 10:57

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Pri 7-ih mesecih, imela je 4 zobke. 

clock-img

21.11.2008, 11:12

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Takoj ko je znal sedet v stolčku/vozičku in glodat skorjico. Ampak če me ubiješ ne vem, koliko je bil takrat star. Ne, ni me bilo strah, da se bo zadušil ( na začetku jo itak bolj ližejo, kot glodajo ).

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

21.11.2008, 11:39

clock-img

memole80

pencil-img

480

Moja skorjice še ni jedla, je pa že sama Plasmon piškotek. Stara pa je 6 m in pol.

clock-img

21.11.2008, 21:31

clock-img

leaberni

pencil-img

62

Skorjico sem ji dala pri  7 mesecih, ni imela še nobenega zopka, pa  se je z dlesnimi in slino trudila pa je šlo.

clock-img

21.11.2008, 21:39

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Najin sin je bil star nekje 8 mesecev ko je prvič probal kruh, ni imel zobekov (hitro za tem je dobil prvega) se je davil ampak sem vedno zraven, še zdaj in nama s prakso lepo gre ga ima ful rad. Aja, še vedno smo na 2 zobekih pri 11,5 mesecih.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem