writing-img

Kdaj delati test?

clock-img

21.04.2008, 18:13

clock-img

Anonimen

Že kar nekaj časa imam neredne user posted image . Enkrat na 30, drugič na 43, tretjič na 38 dni. Delava na user posted image in jaz nimam pojma, kdaj bi bil tisti najprimernejši dan za delanje testa. Saj ne morem nikoli reči, da mi zamuja.... zaradi user posted image .
Ja, tudi BT si merim in ta mesec je še vedno povišana. Je pa danes moj 32 dan cikla.

Kdaj bi delale test, če bi bile na mojem mestu oz do kdaj bi počakale.

Saj veste, kako težko je počakati, če si želiš user posted image .

Hvala ker ste me brale.

clock-img

21.04.2008, 18:20

clock-img

smrček

pencil-img

699

Jst bi ga naredila kar jutri zjutraj (sem bolj neučakane sorte). Če bo negativen in tudi M še ne bo, pa zadevo ponovi čez teden dni.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

clock-img

21.04.2008, 18:35

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Glede na to, da si meriš BT bi na tvojem mestu po 18 dnevu povišane temperature naredila test nosečnosti.

Upam, da vama kmalu uspe! Vse dobro!

LP

clock-img

21.04.2008, 23:25

clock-img

metuljcek27

pencil-img

137

Ti kar naredi test,če je povišana T...tako je bilo tudi z mano,pa sem zdaj 6 tednovuser posted image ...

clock-img

22.04.2008, 09:21

clock-img

Anonimen

Ampak strah me je, ker je potem test vedno negativen, jaz pa ugotovim, da sem ga očitno prekmalu delala, ker potem pride tista zoprnica.

A vi bi ga delale? Mogoče pa ga bom kupila danesuser posted image

clock-img

22.04.2008, 09:24

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ampak strah me je, ker je potem test vedno negativen, jaz pa ugotovim, da sem ga očitno prekmalu delala, ker potem pride tista zoprnica.

lahko delaš test,lahk pa počakaš do tvojega najdaljšega cikla.jaz nimam te sreče,da bi počakala na zamudouser posted image user posted image user posted image moram kak test pokurit za svojo dušouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

22.04.2008, 09:27

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Potem ga pa ne delaj.

clock-img

22.04.2008, 09:38

clock-img

titi3

pencil-img

328

Meni pade BT dva dni pred ciklusom. Če veš približno kateri dan imaš ovulacijo (glede na to, da si meriš BT) lahko določiš dolžino ciklusa.

Jaz sem delala tako, ker sem imela od 27 do 31 dni dolg ciklus in nikoli nisem vedela kdaj prenehat s tabletami.

Povej, če rabiš pomoč. Če napišeš približni datum ovulacije ti izračunam ciklus.

Drugače pa naj bi testi kot je Baby check, ki zazna že 25 enot (Clearblue 50) zaznali Bhcg že dva dni pred izostankom. Ginekolog mi je reku, da se zazna že dva dni prej in meni se je res.

clock-img

22.04.2008, 09:38

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Jaz bi ga verjetno naredila na tvojem mestu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem