cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj dojenčki lahko sedijo?

clock-img

15.03.2007, 12:44

clock-img

alja01

pencil-img

226

Naša pupica tolče 4m pa bi že kr najraje poletela vn iz ležalnika, oprime se in dviguje, pestvanje pa ne pride več v poštev v ležečem položaju, je prec jok in stok. takoj ko najde nekaj oprimljivega se poskuša dvigniti, vendar ji še čisto ne uspe. Kdaj ste dovolile svojim user posted image  da so sedeli npr. v vozičku, ležalniku?
Hvala in Lp.

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

clock-img

15.03.2007, 12:47

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Naša je pri 4 mesecih v vozičku že imela dvignjeni prvi naklon, tako da je lahko kaj videla iz vozička. Ni se marala voziti dokler ji nismo dvignil naklona. Je pa že pri 6 mesecih samostojno sedela.

LP, Ninica

clock-img

15.03.2007, 12:50

clock-img

maca24

pencil-img

269

Kot je napisala ninica. Za en naklon, tako v vozičku, kot v ležalniku.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2007, 13:17

clock-img

Anonimen

Tudi pri nas je pri 4 mesecih tako delal. Sedaj se že hoče sam usedit, ampak ga mal bremzam, da ne bo kaj narobe s hrbteničko. Ful so tej naši otročki bolj napredn k pa smo mi bili. Se mi zdi, da ko sem bila jaz majhna, da smo do 6 meseca samo ležali.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem