writing-img

Kdaj goduje LARA

clock-img

29.12.2005, 09:42

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Živjo!

Ker se tudi mi bližamo trenutku, ko bomo cartali svojo user posted image user posted image in me prav zanima, če katera ve kdaj ima LARA god. Gledala sem že full teh cerkvenih koledarjev, pa nikjer nisem zasledila tega imena ali ime Larisa, kar je krajše Lara.

Vem, da je veliko imen na Lara in vem tudi da katera ve, kdaj imajo god. Zato me zanima, ker bo naša user posted image user posted image po imenu Lara.

clock-img

29.12.2005, 10:02

clock-img

Eolina

pencil-img

61

Koliko je meni znano, Lara (in tudi Larisa) izhaja iz imena Klara (po naše Jasna), ki ima god avgusta. http://ministranti.kvips.com/sredine/svetniki_arhiv/klara.htm .

Ti pa priporočam,da se pozanimaš pri kakem duhovniku, oni to najbolje obvladajo. user posted image

lp

E.

clock-img

29.12.2005, 10:40

clock-img

Lari

pencil-img

225

Lep pozdrav!

Tudi jaz imam hčerkico Laro, staro 1 leto, in ima god 26. marca, ko goduje Larisa. Tako nam je župnik pri krstu povedal.

Veliko sreče in veselja v pričakovanje tvoje Lare.

LP, Lari

clock-img

29.12.2005, 12:12

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Jaz imam dve učenki s tem imenom. Ko smo se pogovarjali o godu sta obe rekli, da imata god enkrat konec marca. (nisem si zapomnila datuma). Torej bo odgovor od Lari verjetno kar pravi.
LP, Dulcinea

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

29.12.2005, 12:45

clock-img

Tinca7

pencil-img

451

Tudi naša Lara goduje 26. marca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem