writing-img

Kdaj greš po laparo domov?

clock-img

04.02.2007, 14:36

clock-img

Napolitanka

pencil-img

81

Pozdravljene,

mene pa zanima v torek moram priti na laparo, pa me zanima, ali mi bodo še isti dan delali ali ne, ter kdaj grem lahko potem domov?Namreč jaz nič ne vem le to,kdaj moram priti user posted image .
Ali vam je zdravnik povedal pred posegom kaj bo delal oz.kako zadeva poteka?

Ali ti laparo dela  zdravnik,ki ti je predpisal napotnico? Meni jo je dr. Drobnič.

Hvala za vsak nasvet.
Lp

clock-img

04.02.2007, 15:11

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Ko prideš, opraviš nekaj preiskav, voda, kri, ekg, ginekoliški pregled, klistiranje. Na drug dan zjutraj pa imaš operativni poseg, ki ti ga bo po vsej verjetnosti opravil drobnič, lahko pa tudi ne. Ko si klicala za naročitev, so te mogli vprašat pri katerem G si?  Tisti, bi te naj operiral, razen, če bi pršlo kaj vmes, bi te kdo drug. Pa prit moraš tešča.
Pred posegom, mi kaj dosti niso povedali, kaj bojo delali, ti pa potem po posegu vse temeljito povejo, kar so ti našli, kaj odstranili, kaj in kako naprej.
aja pozabila, domov greš dan po operaciji, se pravi si not tri dni oz dve noči

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 4.2.2007 15:20:06 >

clock-img

04.02.2007, 18:52

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Oj! Jaz sem imela laparoskopijo v MB in sem šla domov dva dni po posegu.

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

05.02.2007, 09:05

clock-img

Tia-na

pencil-img

454

V Lj. je bilo tako, da sem v petek prišla na vse preiskave, dobila sirup za odvajanje in šla domov, prišla nazaj v ponedeljek zjutraj in bila isti dan operirana - laparo in histero, v torek popoldne pa so nas že poslali domov.

clock-img

05.02.2007, 21:25

clock-img

Napolitanka

pencil-img

81

Hvala vam za odgovore.Nisem nič vedela,razen to kar sem prebrala tukaj na forumu.
Torej jutri v nove boje zauser posted image ...vsem lep pozdrav.

clock-img

13.02.2007, 13:04

clock-img

Smrekica

pencil-img

98

Napolitanka,

Potem sva bili pa skupaj v bolnici in verjetno tudi v isti sobi. Mene so poslali domov zaradi previsokega pritiska, če se spomniš. Takoj ko sem prišla domov in vse do danes pritisk normalen, skoraj idealen. Kako si ti? Upam, da ne nagovarjam kakšne napačne, če pa že pa tudi tebi skorajšnje okrevanje.

clock-img

15.02.2007, 08:45

clock-img

Napolitanka

pencil-img

81

IZVIRNO SPOROČILO: Smrekica

Napolitanka,

Potem sva bili pa skupaj v bolnici in verjetno tudi v isti sobi. Mene so poslali domov zaradi previsokega pritiska, če se spomniš. Takoj ko sem prišla domov in vse do danes pritisk normalen, skoraj idealen. Kako si ti? Upam, da ne nagovarjam kakšne napačne, če pa že pa tudi tebi skorajšnje okrevanje.

oooo živjo, ja ja sem taprava user posted image ...jaz sem še kar doma..mi čisto paše...sem ti želela poslati zasebno sporočilo pa ne gre...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem