writing-img

Kdaj gres

clock-img

07.04.2010, 17:34

clock-img

janja.k

pencil-img

98

Zanima me kdaj je priporočljivo zače otroku dajate gres - pšenični zdrob (npr. Lumpi).
Hvala in Lep dan

clock-img

07.04.2010, 18:48

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

rižev zdrob lahko daš že takoj pri začetku uvajanja (oz še prej, da malo zgostiš mleko), pšenični pa odvisno od tega, kdaj boste uvajali gluten. če pri tem nimaš zadržkov, potem daš lahko tudi ta zdrob že takoj pri uvajanju. pa mogoče kupi raje kakšnega od hippa ali milupe, takega kamor dodaš samo vodo, ker že vsebuje adaptirano mleko. s kravjim mlekom se ponavadi namreč še malo počaka.

clock-img

07.04.2010, 20:23

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Jaz sem dala Lumpijev grez (pšenični) prvič zdaj, pri 11,5 mesecih. Sej je že prej dobil kakšno malemkost, npr. grezov cmok v juhi itd, ampak prav tako - porcijo na mleku, sem mu pa dala pozno.

clock-img

07.04.2010, 20:32

clock-img

rija

pencil-img

15589

pri 6 mesecih

...vox populi...

clock-img

08.04.2010, 10:41

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz mislim, da se lahko kar držiš tisith mesecev, ki pišejo na škatlah. Ne vem koliko piše na Lumpi gresu, ampak če piše 6 mesecev, po mojem ni treba čakat do 1 leta. Če piše 8, počakaš do tam nekje...
Edino če je star 6 mesecev in sploh še nista začela z ničemer, bi jaz pred pšeničnimi kašicami, najprej probala z riževimi čez kakšen mesec pa lahko verjetno gres itd.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem