writing-img

Kdaj hrenivke?

clock-img

25.02.2005, 13:47

clock-img

lin

pencil-img

2504

Kdaj ste začele dajat vašim malčkom hrenovke

clock-img

25.02.2005, 13:47

clock-img

dory

pencil-img

8852

U zdej pa kak kolescek hrenovke poje od cca 8 meseca :)...mam pa tiste brez ovoja s sirom...

clock-img

25.02.2005, 13:50

clock-img

lin

pencil-img

2504

Teja!
a mu jodaš takole samo hrenovko ali vešaš med drugo?

clock-img

25.02.2005, 14:08

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

jst se nisem probala,a mislte da lahko (9.5mes)??

clock-img

25.02.2005, 14:08

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ne jest sem jo jedla pa je pokazal interes da bi poskusil...pa sem mu male koscke dala da je lepo grizel..in mu je blo kar vsec...kot samostojni obrok pa se ne...ce pa ze,bi mogla pa itaq mixat kot nora...je nas gospod drgac ful obcutljiv na koscke:zmeden:

clock-img

25.02.2005, 16:36

clock-img

india

pencil-img

5342

Mark zmaže polovico ( se pravi en kos) s kruhom in morda kakšno majonezo, že kakšna 2 meseca jih je.
Je pa ali košaške, ali pa PP s sirom, brez ovoja.
Kadar pa imamo zelenjavno juho, mi pa damo par koščkov v njo in jih tudi zmelje:bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

25.02.2005, 19:54

clock-img

Anonimen

js sem moji dala hrenovko perutninsko brez ovoja od zdravo življenje ko je bla mal čez 7 mescov stara. jedla je koške male sama in prov z veseljem. ni blo nobene reakcije al pa alergije na kake konzervanse. ni pa to zadeva ki bo ji prakticirala kar naprej enkrat na svete cajte pa pomoje ne bo nobene škode.

lp, lara

clock-img

26.02.2005, 12:34

clock-img

lin

pencil-img

2504

Bomo tudi mi probali,no sej en dan 14 dni nazaj sem ji en mali košček dala not v zelenjavo pa ji ni blo nič,zanimalo pa me je kdaj ste začele dajat hrenovko samostojno za obrok!
Hvala!
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem