writing-img

Kdaj in kako riž in polenta?

clock-img

07.03.2006, 14:18

clock-img

simona2

pencil-img

474

Mene pa zanima kdaj ste dale svojim user posted image  prvič riž in polento? Jaz sem ji danes dala polento (6mesecev in en teden) z bučkami, pa je imela ful radauser posted image . Zanima pa me  kako je z rižem - ali ste ga dale kar celega, ste ga kaj zmiksale, dodale kaj zelenjave, sadja? Midve sva namreč nujno morali na gosto prehrano že pri 5 mesecih, tako, da bi sedaj rada malo popestrila jedilnik, saj smo do sedaj jedli bolj pasirano in samo zelenjavo in sadje pa malo meska (piščanček in teletina naribana v zelenjavni juhi).
Pa še eno vprašanje ali moraš riževo mleko tudi prekuhati, da ga lahko pijejo?

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

clock-img

07.03.2006, 19:06

clock-img

mimica

pencil-img

354

Jaz sem z rižem in polento začela kar hitro ( nekje proti koncu 5.meseca ), saj ne vsebujejo glutena. Polento naredim posebaj potem pa dodam bučke, korenček, brokoli,...
Riž sem nekaj časa miksala, pa mu ni bilo všeč, sedaj pa samo malo pretlačim z vilico.

clock-img

07.03.2006, 19:50

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Sama sem svojo user posted image  polno dojila do 6 M, tako da sva šele takrat začeli z uvajanjem. Riž in polenta sta tako prišla na vrsto nekje okrog 7 M. Riže sem na začetku miksala, zdaj ne več. Zmešam ponavadi z zelenjavo, mesom, včasih tudi s sadjem.

clock-img

07.03.2006, 21:53

clock-img

Katja6

pencil-img

144

Mene pa zanima katero sorto riža jim skuhate? Ali morda celo posebni riž za dojenčke user posted image  Jest se za dve leti nazaj ne spomnim, kdaj smo začeli z rižem, itak naša klepetulja živi bolj od zraka. No zdej pa korenjaka počas začenjamo hranit .... pa me zanima. Hvala.

clock-img

08.03.2006, 09:04

clock-img

Anonimen

Čisto navaden riž (Zlato polje). Tudi jaz ga skuham posebaj ali pa naredim tako mini rižotko. Malo zelenjave. Kar pač je (bučke, korelaba, brokoli, korenček, cvetača, paprika...) pa pol zmiksam ali pretlačim z vilico. Pa malo potresem s parmezanom.
Polento sem mu pa tudi začela kuhat že zelo kmalu (tam 1x okoli 6m), pa jo ima rad za znoret user posted image  Pa notri dam tudi zelenjavo, vse sorte.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem