writing-img

Kdaj in koliko časa na sprehodu ??

clock-img

03.03.2005, 09:37

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Zanima me kdaj in za koliko časa greste ven na sprehod zdaj v teh res noro hladnih dneh???

clock-img

03.03.2005, 09:38

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Hm, midve enako kot vedno, cca 2 uri... A sem malo smotana ali kaj?:zmeden2:
jo imam pa zavito v ovčjo kožo-mehhhko in tooooplo:bravo:

clock-img

03.03.2005, 09:40

clock-img

Anonimen

Saj če so še majhni in ležijo v vozičkih, ni panike, ker so čist zaviti, važno je samo, da ne dihajo skozi usta. Jaz sem to ponavadi rešila kar z dudo :)

Vseeno pa se mi zdi, da je bolje it dvakrat za kratek čas.

clock-img

03.03.2005, 09:44

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Se strinjam z Al bino. Jaz moram našo osemmesečnico že zjutraj ven peljat, ko peljem ta velikega v vrtec, pa jo pred mrzlim zrakom zaščitim tako, da strehico čisto dol potegnem. Revca sicer potem nič ne vidi, ampak kar stoično prenaša. Ji pa tudi dudo v usta dam.

clock-img

03.03.2005, 09:55

clock-img

monka

pencil-img

62

Na sprehod greva nekje med 12-14h,ampak ne več kot za 1 uro.Po pravivci povedano mene preveč nazebe že v 1 uri!
LP

clock-img

03.03.2005, 10:00

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Baje so včeraj na tv opozarjali, da ne ven hodit z dojenčki:zmeden:

LP:kuza:!

clock-img

03.03.2005, 10:29

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Midve greva samo pred hišo za ene 15 min. Sem jaz ful zmrzljive sorte, pa se mi ne da v tem mrazu okol hodit.

L.p.:rozica:

Tea

clock-img

03.03.2005, 10:32

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Mi danes ne gremo ven:( Mi itak nismo več kot eno uro... je cela drama v vozičku. Pol ure zdrži pol ga je treba pa nositi. Je imel revež tako mrzla lička zadnja dva dni, ko sva prišla domov:( Pol se pa še mal zaslini... groza. Dude ne šlivi, šal je cela drama... skratka moj mucek ima celo glavo zunaj, pa še v naročju je. Danes se bova kar po stanovanju vozila:)-:)-

clock-img

03.03.2005, 10:43

clock-img

ninci

pencil-img

60

jaz bi pa rada šla, pa me je malo strah.
koliko so pa vaši
:duda: stari?
naš je šele 2 meseca pa še nonstop po malo kiha.:zmeden:

clock-img

03.03.2005, 11:29

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

za kakšno uro, ko je sonce, če ga dobim zbujenega ob pravem času, ker smo še majhni (4 tedne)

drugače pa ko rpideva nazaj ima lička in nosek čisto topla in se ne sekiram preveč. v vrtec pa tjašo vozi očka, ker -20 je pa preveč. jutri bo mala tako doma, ker gre tata že ob 5h od doma.

komaj čakam pomlad

clock-img

03.03.2005, 11:33

clock-img

Žan Luka

pencil-img

166

Zdaj, ko je tk mrzlo, nismo zunaj več kot eno urco, pa še :duda: je zavit, dudo ima v ustih, pa še šal ma čez, da ja ne pride mraz do njega. Sej ko v voziček pogledaš, se ti zdi, da je sam en kup cot noter!!!:)-:)-
Tudi mi komaj čakamo pomlad, še bolj nestrpno pa čakamo poletje :morje: :bravo:
LP :kuza:

clock-img

03.03.2005, 11:39

clock-img

Anonimen

Ja, so včeraj opozarjal na TV, da je bolje za dojenčke in starejše ljudi, da v mrazu ne hodijo ven. Če pa že so, naj imajo šal.
Men se čez dan ne zdi tko mraz. Tam od 12h-14h je nad ničlo ali okrog ničle. ZA vsaj pol urce je fajn it ven.
Logično, da ne bomo hodile zjutraj ali zvečer ob 8h:)-

clock-img

03.03.2005, 12:24

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Midve greva glih tako ven. jaz mislim, da mrzel zrak otroku manj škoduje, kot pa poletna sopara. Greva pa dvakrat na dan po dobro urco. Jo imam toplo oblečeno 3plasti+bundica, pa v žaklu. Dudo ima pa res v ustih, da ne diha skozi usta. Jo še nikol ni zeblo, vedno ko jo iz voza vzamem je čist fino topla. je blo zdele tko fajn na sončku, da bi blo škoda notr bit.

clock-img

03.03.2005, 19:39

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Midve že dva dni nisva bile zunaj, ker je tako mrzlo. Jo moram ful zavit, pa v kombinezon oblečt, pa se dere ko zmešana, pol pa raj ne grem, ker mi priprave vzamejo pol ure:zmeden2: Pa še pol se dere, če ji piha v glavco če pa jo obrnem ji pa v glavo sije sonce, pa je spet kriza, ker ne more gledat. Pol sma pa doma, pa ven ptičke gledava. NO do trgovine jo nesem pa nazaj:zmeden2:

clock-img

03.03.2005, 20:25

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Midva tudi greva enako kot vedno, za pribl. dve uri, ponavadi od 12h do 14h. Mi imamo temno moder voziček in je notri vsaj 5 stopinj več kot zunaj, če vsaj malo sije sonce. Tako da kar hodiva, no, ampak če bi bilo pa manj kot enih -7, bi pa malo razmislila. Zaenkrat pa, HuAnita, nisi edina, al sva pa dve smotani!

clock-img

03.03.2005, 20:35

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

zelo malo.Komaj za kako slabo urico, pa še to ne vsak dan. Prej smo hodili tudi po 3 ure in pol na sprehode...Zdej pa ta mraz ...brrrrr:(:(:(:(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem