writing-img

Kdaj izdelki iz soje

clock-img

20.10.2008, 07:08

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Punce pozdravljene,

Naša frajli je alergična na KM. Alergija je bila potrjena pri slabih 7 mesecih. Takrat je bila testirana tudi na sojo, vendar je bil izvid negativen user posted image .

Zanima me, kdaj ste ve, ki imate otroke alergične na KM, v njihovo prehrano začele uvajati kakšne sojine jogurte npr.

Hvala in lp

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

20.10.2008, 10:20

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Oj,

moj user posted image  je star slaba 2 meseca in je alergičen na km in jajca, tako da praktično nimam kaj dosti izbire za jesti. Pediatrinja mi je rekla naj začnem jesti namaze in izdelke iz soje pa sojino mleko,... in to sedaj počnemo. Zaenkrat je ok.

clock-img

20.10.2008, 19:00

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Oj,

moj user posted image  je star slaba 2 meseca in je alergičen na km in jajca, tako da praktično nimam kaj dosti izbire za jesti. Pediatrinja mi je rekla naj začnem jesti namaze in izdelke iz soje pa sojino mleko,... in to sedaj počnemo. Zaenkrat je ok.

sojo raje nadomestite z rižem, torej izdelki iz riževega mleka. Moj sin je po intoleranci laktoze in nadomeščanjem mleka s sojo dobil alergijo na sojo in jajca. Pravijo da je soja zelo agresivna za črevo.

clock-img

21.10.2008, 01:20

clock-img

mixon

pencil-img

23

pri 13 mesecev

clock-img

23.10.2008, 15:00

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Lepo prosim še za kakšno izkušnjo.

Hvala že vnaprej.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem