writing-img

Kdaj je konec spanja pop.

clock-img

15.04.2008, 13:28

clock-img

Anonimen

Kdaj nehajo otroci spati pop.
Jaz ga imam doma pa mi vsake toliko noče pop.spati (ima 22 mes)

clock-img

15.04.2008, 13:32

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

odvisno od otroka.... jaz nikoli nisem rabila dnevnega spanca. Če sem spala, je pomenilo, da sem zbolela.....

clock-img

15.04.2008, 13:38

clock-img

Anonimen

Naša pri 23 mesecih vsak popoldan spi še kake 3/4 ure, včasih manj, včasih več, jo pa ne silim, če noče. Gre pa zvečer prej spat. Eni nehajo spat popoldne pri dveh letih, večina okoli tretjega, eni pa nikoli user posted image user posted image user posted image .

Hm, a ne bi to vprašanje bolj spadalo na temo otroci?

clock-img

15.04.2008, 13:41

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Naša pri 23 mesecih vsak popoldan spi še kake 3/4 ure, včasih manj, včasih več, jo pa ne silim, če noče. Gre pa zvečer prej spat. Eni nehajo spat popoldne pri dveh letih, večina okoli tretjega, eni pa nikoli user posted image user posted image user posted image .

Hm, a ne bi to vprašanje bolj spadalo na temo otroci?

Itak, da bi, samo ona štepa vsa vprašanja na čvek, kot da samo ta forum obstaja user posted image  Jaz sem jo že opozorila, pa naj jo še kakšen modič ali admič,morda bo potem kaj zaleglo.

clock-img

15.04.2008, 13:41

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Nas je zacel obcasno strajkati pri 19 mesecih. No, pa se kar vztrajamo. Se najlazje je, ce se tudi cez vikend drzimo "urnika", ki jih imajo v vrtcu. Se pa zgodi, da mu ni za iti spat cez dan, pa ga potem dama zvecer ze ob sedmih, namesto ob osmih.

A ja, spi pa max eno uro, ponavadi pa manj.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 15.4.2008 13:43:32 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

15.04.2008, 13:42

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

se strinjam z Ankico in Volgo.... nimajo na RR za đabe toliko podforumov...... piši stvari tja, kamor spadajo, ok? user posted image

clock-img

15.04.2008, 13:43

clock-img

Anonimen

moja tavečjoa pri skoraj 4 letih še vedno spi popoldne. zdrži tudi brez, ampak je fino če gre ker je popoldne bolj dobre volje in lažje funkcionira. tut v vrtcu kuj zaspi.

clock-img

15.04.2008, 13:49

clock-img

Anonimen

Pri nas je nehala pri dveh letih.

clock-img

15.04.2008, 14:03

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

naš je tud nehal pri dveh letih, do takrat je pa spal tud po 3 ure ... iz ene skarjnosti v drugo user posted image . Gre pa zato zvečer bolj normalno spat, tako da mi ta aranžma zelo odgovarja user posted image .
Je pa res, da ni v vrtcu in lahko zjutraj spi po mili volji, včasih tud do devetih.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem