writing-img

Kdaj je nakazan denar v tujino?

clock-img

20.04.2009, 19:04

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

...za morje smo plačali akontacijo prejšnji torek,danes pa mi lastnica pošlje mail,da še denar zmeraj ni nakazan na njen račun,bančni oslužbenec pa mi je rekel,da bo praviloma že drugi dan,a ve kdo koliko časa to vse skupaj traja?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

20.04.2009, 19:06

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Nemogoče. Sicer ne vem kam si nakazala. Ampak, ko sem jaz lani v službi nakazovala v tujino (Italija) je bilo nakazano najkasneje naslednji dan. Razen, če je bila kak vikend ali praznik...

Preveri še enkrat račun in na svoji banki! Nekaj je očitno narobe.

clock-img

20.04.2009, 19:09

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Bi že moralo biti nakazano. Preveri še enkrat številke računa kamor si nakazovala.

So what....

clock-img

20.04.2009, 19:17

clock-img

Anonimen

Lahko se zavlece, tako na tvoji banki kot na tisti, kamor si nakazala...Naceloma je dan tukaj, dan tam, ce kje vse idealno, ce pa "zamudis" ure placilnega prometa, se lahko zamakne...

clock-img

20.04.2009, 19:55

clock-img

gita10

pencil-img

1507

Možno je če je to Hrvaška. Meni se večkrat zgodi z Hrvati posebej če je to Zagrebačka ali Privredna Banka one denar prav zadržujejo, dokler ga ne knjižijo na raču. Torej če si slučajno nakazala v toprek popoldne je iz Slovenije šlo v sredo oni si pa kakšne tri dni zadržijo in to je to, jutri bi moralo biti na računu.

clock-img

21.04.2009, 10:59

clock-img

Natyy

pencil-img

309

V torek  17.3. 2009 nakazala akontacijo. Isti dan sem ji preko maila poslala potrdilo o mojem nakazilu. Na banki so mi rekli, da traja največ do enega tedna. V petek 20.03.2009 mi je gospa poslala mail, da je dobila nakazan denar na svoj račun. Sem pa pošiljama preko Banke Celje, v dalmacijo na Erste Steiermark bank.

clock-img

21.04.2009, 11:00

clock-img

rija

pencil-img

15589

če so banke v sepa sistemu, nakažeš zjutraj, mora biti popoldan že tam, ali pa najkasneje zjutraj naslednji dan.

...vox populi...

clock-img

21.04.2009, 11:56

clock-img

NevenkaP

pencil-img

462

Ravno pri SEPA nakazilih je valuta naslednji danuser posted image
Ampak v vsakem primeru tukaj nekaj ne štima. Očitno so nakazilo nekam zaknjižili. V enem tednu denar pride tudi v Tunguluzijo, kaj šele na Hrvaško. Naj ti dajo v tvoji banki potrdilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem