writing-img

Kdaj je treba začet:)

clock-img

06.12.2007, 20:51

clock-img

anchy82

pencil-img

238

Pozdravljene! Men se je zmešal ciklus...tak da sem ta mesec user posted image dobila 40.dan:(  Drugače pa sem user posted image dobila na 27 - 28 dni. Ja, grozno... Sem naredila tri teste pa je bil vedno  - .user posted image Jaz pa sem skoz imela upanje, da mi je narobe pokazal. Tak da grema z user posted image ta mesec v nove boje za user posted image . No, zdaj pa me zanimajo vaši nasveti - kdaj naj bi ta mesec imela O, ker takrat misliva tudi malo več user posted image user posted image user posted image . Vsaki dan ni glih priporočljivo, ker takrat postanejo plavalčki že slabši...Hvala vam pa upam, da bom v januarju že lahko bila srečka user posted image Držte pestiuser posted image

clock-img

06.12.2007, 20:53

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

jst nebi nic racunala.. ampak sexala spontano.. 

clock-img

06.12.2007, 20:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

jst nebi nic racunala.. ampak sexala spontano.. 

user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2007, 21:19

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Tut jaz tako mislim, čim bolj spontano. Ko pride do prevelikega računanja, postanemo nervozne in nam je to ful ena velika obremenitev, kar lahko posledično tudi prepreči zanositev( saj tako pravijo, da naj bi stres vplival na to).
user posted image  kolikor vama paše, sicer pa prvaijo, da je najbolj fino, če na 2 dni, saj tako potem ne moreta zgrešiti O.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

06.12.2007, 21:38

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Midva sva tuda nekje na dva-tri dni.

Mi je pa mama "recept" za fantka povedala: seksat točno na ovulacijo, ker so baje moške semenčice bolj občutljive (itak), ženske pa v nožnici preživijo tudi več dni. No, ja. Je pa res, da sem z obema puncama zanosila (beri seksala) nekaj dni pred ovulacijo).

clock-img

06.12.2007, 22:01

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Midva sma čist spontano user posted image , tak kot je baguSka napisala. Pa sem imela tudi čist zmešane cikluse po prenehanju jemanja KT. Pa je ratalo v drugo.
Veliko sreče in čimanj obremenjevanja in računanja! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem