writing-img

Kdaj jemljete elevit tablete

clock-img

21.12.2007, 15:35

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Jaz sem si jih zdaj kupila, pa me zanima kdaj jih naj jem. Piše sicer med jedjo ampak to je doma še izvedljivo ko pa sva pri mojem pa jih ravno ne bi rada jedla pred vsem njegovim sorodstvom ker tudi nisva na veliko razglašala da bova začela delati na user posted image , pa je kaj narobe če jih vzamem kdaj popoldne npr. po kosilu da ni ravno med kosilom, ker tam imajo vsi skupaj kosilo, pač stvar navade in zdaj ko bodo prazniki bova tudi malce več tam pa me zanima kako naj zdaj to zrihtam

clock-img

21.12.2007, 15:43

clock-img

Anonimen

Za tiste par dni se pa res ne obremenjuj. Vzemi jih, ko boš na samem ali imela čas. Pa če kakšen dan kakšno pozabiš tudi ni tako hudo...user posted image

clock-img

21.12.2007, 16:30

clock-img

juniorka

pencil-img

1258

Vitaminske tablete se jemljejo med jedjo, da ti ni slabo in za boljšo absorbcijo. Jaz dam kak grižljaj kruha prej v usta, pa jo vzamem in potem jem..ali pa po jedi, pol pa kakšen piškot! Pa daj si jih v drugo škatlco in reči, da si slabokrvna in ješ vitamine- saj to ni laž, samo drugače povedanouser posted image , pa ne more nihče posumit!
Veliko sreče!

clock-img

21.12.2007, 17:13

clock-img

Tanayya29

pencil-img

2763

no,jaz sem jih jedla,ko sem se spomnila,ne obremenjuj se s tem,res ne.
Če samo pomislim kako je bilo po CR,ko imaš tajming ob petih zjutrej pojest orng tableto....

vzemi,ko ti paše.

LP.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

clock-img

21.12.2007, 19:19

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jaz jo vzamem ponavad zvečer, pa ne z hrano, ampak tko. kakšen dan tudi pozabim, kaj čmo, starost. user posted image

clock-img

21.12.2007, 19:33

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz vzamem kadar se spomnem...zjutraj, zvečer. Nikoli med jedjo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

21.12.2007, 19:34

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

jedla sem jih ponavadi zjutraj, po zajtrku.

clock-img

21.12.2007, 21:23

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

jaz jih jem po hrani. ponavadi po kosilu. odkar dojim samo še ponoči, jih jem samo po 3x tedensko.

clock-img

22.12.2007, 12:32

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ponavadi med jedjo, če sem pozabila pa tudi naknadno. Ampak po elevitu sem se grozno zredila, takrat sem še dojila. Zdaj, ko sem ponovno user posted image  pa jemljem centramed mam.

clock-img

22.12.2007, 20:18

clock-img

*chance*

pencil-img

136

...kadarkoli se spomnim...sicer sem pa opazila, da moja teža nenormalno narašča... je to lahko posledica elevita? ker ne vem kaj bi blo druzga....

clock-img

28.12.2007, 14:45

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Punce hvala za odgovore jih jem tako kot se spomnimuser posted image , samo da ti prazniki minejo potem pa redno. Pa upam da se res ne rediš po njih ker sem že tako ali tako bolj močnauser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem