writing-img

Kdaj jo pričakovati

clock-img

12.08.2006, 15:36

clock-img

pupica25

pencil-img

117

Oj! Ta mesec sem malo negotova- ne vem kdaj jo pričakovatiuser posted image ?! Prejšnji mesec sem jo imela komaj na 36 dan (15.7.), drugače pa sem imela user posted image  redno. na 28 dni. Kdaj jo torej naj pričakujem ? Bi lepo prosla za odgovor, če katera ve. hvala

clock-img

12.08.2006, 15:56

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Najbolj zagotovo bi vedela, če bi si merila BT. Jaz si jo poleg tega, da mi pokaže, če je O sploh bila, merim tudi zato, da vem, kdaj bo user posted image . BT namreč padne na dan, ko pride user posted image , če ni prišlo do zanositve. Kako pa nja drugače me vemo, kaj je s tvojo user posted image  je pa bolj težko? Začni si meriti BT, sploh če imaš neredne user posted image . BOš vsaj vedela, kdaj je bila O in če je sploh bila.
LP

lana38

clock-img

09.10.2006, 16:24

clock-img

ninika212

pencil-img

16

Mene pa zanima, kaj sploh je to BT. Sem namreč nova pri vsem tem in mi je za enkrat zelo malo stvari jasnih. LP

clock-img

09.10.2006, 17:14

clock-img

kanarka

pencil-img

655

Ninika, BZ je kratica za Bazalno Temperaturo ali po domače, tvojo telesno temperaturo, ki si jo lahko meriš z navadnim termometrom vsako jutro, če možno ob isti uri, preden vstaneš. Podatke si zapisuješ in spremljaš nihanja. Ovulacija nastopi dan pred tem, ko se ti temp. za par stopinj dvigne od povprečja. Tako lahko naslednje mesece vidiš, kdaj približno v mesecu imaš ovulacije. 
Upam, da sem ti odgovorila na vprašanje in ne skrbi, vsi smo nekoč bili in smo na nekem področju čisto novi.
Pa veliko uspeha.    

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem