writing-img

Kdaj jogurt?

clock-img

07.03.2006, 19:37

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Zanima me kdaj ste začele uvajati sadne jogurte? Skutke že maže kot za stavo, zdaj pa sem mislila, da bi poskusile z jogurtom. Kaj pa navadni jogurt? Vam ga jedo? Jaz ga imam sicer rada, ampak se mi zdi za user posted image  malo kisel?!

clock-img

07.03.2006, 19:45

clock-img

Anonimen

Najboljši je navadni jogurt. Ima najmanj dodatkov, pa še presladek ni. mIslim da ni potrebno, da otroci jedo samo sladke stvari, nobene kisle. Ponudi mu čimveč okusov. Če že hočeš čimbolj naraven jogurt in sladek, mu ponudi navaden jogurt pomešan z eno žlico domače (če je mogoče) marmelade.
Kdaj smo mi začeli jest jogurte, ne vem, mislim pa da če je že skute, lahko komot je tudi jogurt.
Čaw

clock-img

07.03.2006, 20:51

clock-img

lex

pencil-img

6532

Jaz sem mu dala po 6 mesecu sadni jogurt, navadnega nima noben od naju rad, tako da ga tud Aleks še ni dobiluser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

07.03.2006, 20:52

clock-img

blazka

pencil-img

554

Jaz našemu dajem navaden jogurt od 6 meseca, ga ima prav rad. Zraven pa še kruh maže kot za stavo. Sadnega mu dam zelo redko.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem