cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj k ginekologinji

clock-img

09.06.2008, 19:06

clock-img

M1987

pencil-img

656

Zdravo user posted image  Mogoče ste to vprašanje že neštetokrat premleleuser posted image , ampak ker vem da ste dobre dušče upam, da boste pomagale še meni user posted image . Zanima me koliko časa ste delali na user posted image  preden ste šle k ginekologinji, ker ni bilo nič od user posted image . Z mojim delava na user posted image  od začetka marca, vendar ne vem ali nam grem k ginekologinji na pregled ali je vse ok ali naj še malo počakam? Hvala, lepo se imejte user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

09.06.2008, 19:12

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Čimmanj se obremenjuj, ne misli na to, da bi rada naredila otročička, pa boš vidla, bo že uspelo. Mi2 sva tudi nekaj časa potrebovala, da se je pojavila user posted image  (8 mescev po koncu jemanja KT). Kako dolgo čakaš, da greš do G user posted image  Po moje, da če v 1 letu ne rata, pa pejt mal vprašat - tko je nardila moja prijateljica. No, in je tudi njej v tem roku uspelo. Veliko sreče user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

09.06.2008, 19:28

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

avgusta bo dve leti, odkar sem brez zaščite. na user posted image  pa delava "resno" skoraj eno leto. in če ta mesec ne bo nič, grem na pregled do G. glede na to, da delata user posted image  šele par mesecev, mislim da še ni potrebe da bi morala iti do G. če pa po enem letu ne bo uspeha, potem pa že počasi začneš lahko razmišljati o tem. upam da se bo čimprej prijelo user posted image user posted image

clock-img

09.06.2008, 20:55

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Bosta morala pa še kar nekaj časa poskušat. Tukaj so punce, ki se trudijo že zelo dolgo, ne samo 3 mesece. Če bi do zdaj zanosila, bi bilo kar ekspresno user posted image
Mislim, da te G po kakšnem letu pošlje na preiskave. Verjetno pa tudi vsak dela malo drugače.

Želim ti veliko sreče in da čim prej zagledaš plusek!

clock-img

09.06.2008, 21:30

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

če se boš bolje počutila pojgi do zdravnika,drugače pa mislim da ne bi bilo potrebe..vidva kar veselo delajta in kmalu bo uspelo

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

10.06.2008, 09:49

clock-img

pikipu

pencil-img

212

Meni je G rekel, da odvisno od starosti. Če si mlajša od 35 let, naj bi v povprečju ratalo v enem letu, in greš šele po tem do G. Če pa si starejša, pa se pri G oglasiš, če nekje po dobrih šestih mesecih ne rata.

Sicer pa če komaj od marca delata na user posted image , je še čas. Kot so napisale druge: ene se matrajo zelo dolgo.
Srečno!!!!

clock-img

10.06.2008, 11:33

clock-img

pattaya

pencil-img

255

Jaz imam ciste na jajčnikih in mi je g rekla da če po pol leta ne bo ratalo naj se oglasim pri njej za nadaljni pogovor. Zdaj grem v četrti krog in če tam nekje do septembra ne bo nič bom šla k njej. Tako da še ne prehitro obupat in se še malo potrudita, prej ko boš šla k njej.

clock-img

10.06.2008, 12:14

clock-img

honey

pencil-img

2567

Mene je moja gin. poslala na pregled po 6 mesecih, ker sem bila stara 30 let in po 6 mesecih ni bilo nič. In tudi zdaj, ko spet ni nič, me je že kar malo nahrulila, da zakaj nisem prišla prej (zdaj je minilo 1 leto). Tako da ne vem, če si mlajša od 30 let, kar počakaj 1 leto, če si pa okrog 30, pa le pojdi po nekje 6 mesecih na pregled.

clock-img

10.06.2008, 15:35

clock-img

tinč407

pencil-img

666

jaz sem bila danes pri G, ker imam cikluse dolge po 50 dni. ugotovil še mi je zraven , da nimam O in policistične jajčnike. Popolni paketuser posted image
na bebici pa sva delala 2 ciklusa in ni mi žal, da sem šla že sedaj, ker mi je dal klomifen in upam da se bo izkazal in porihtal stvari, da tudi mi dobimo našouser posted image   user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

clock-img

13.06.2008, 15:57

clock-img

metuljcek27

pencil-img

137

Ne čakajte 1 leto,pojdite prej,ker če ne se vse zavleče...
Izkušnja moje kolegice je ta :
Pri G ni bila eno leto in tudi kontracepcije ni jemala 1 leto.Vendar sta pazila.Ko sta se odločila za otroka je šla k G in ji rekla,da naj bi delala na otroku 1 leto pa nič.Punca je stara 27 let.Pa jo je g poslal na krvne preiskave in naj bi opravila še UZ.Med tem časom,ko je čakala M in dneve za odvzem krvi je zanosila.In sedaj čakamo...Ura se ne premakne ona pa je v porodnišnici od 12 ure...Upamo,da bo kmalu prišla lepa novica in bo postala mamica...
Ne čakajte!Vse tako dolgo traja,leta pa minevajo hitro...Vsak dan starejše vse težje je rekla moja G.Zato hitro v akcijo...papa

clock-img

13.06.2008, 20:00

clock-img

piamaria

pencil-img

523

ooo metuljček, zelo lepo si napisala...srečno obemauser posted image

clock-img

15.06.2008, 17:23

clock-img

M1987

pencil-img

656

Hvala za odgovore user posted image  Lp

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem