writing-img

Kdaj lahko gleda v smeri vožnje?

clock-img

15.08.2005, 22:16

clock-img

Vittel

pencil-img

87

Kdaj se sme otročka v avtosedežu obrniti tako, da gleda v smeri vožnje? Star je 8 mesecev in se je do zdaj vozil v lupinici, ki gleda nazaj. Nam je že zelo tesna ampak imamo avtosedež, ki se pripne samo za smer vožnje:zmeden:ali pa ga ne znamo pravilno privezati. Kaj pa vem, ko pa moramo vedno vse nekaj od žlahte pobirati.:grrr:
Lepo se imejte :rozica:

clock-img

15.08.2005, 22:22

clock-img

Anonimen

Mislim, da vsi avtosedeži gledajo v smeri vožnje, samo lupinica ne. Nam je tudi počasi pretesna, tako da bomo začeli razmišljati v isti smeri.

clock-img

15.08.2005, 22:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.08.2005, 22:27

clock-img

ciciban

pencil-img

320

Ce me spomin ne vara imajo pomembno vlogo kile.Mislim da mora imeti otrok 9kg,da ga lahko naprej obrnes.Nisem pa sigurna!:zmeden:

clock-img

15.08.2005, 22:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.08.2005, 22:31

clock-img

Vittel

pencil-img

87

Ja saj to je problem, ker je mali drobčkan in še nima 9 kg je pa zelo dolg in mu potem noge v zrak molijo. Pa še dvigovati se je začel, ker bi rad več videl okoli sebe.

clock-img

15.08.2005, 22:36

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi smo dali našega takoj, ko je lupinico prerasel in ni imel nogic kam dat, pri ca. 6 ali 7 mesecih. Je bil takoooooooo navdušen, ko je lahko naprej gledal, pa nas opazovali. Pravo veselje ga je bilo gledati.
DAj, Vittel, privošči tudi tvojemu malo več veselja v avtu

clock-img

15.08.2005, 22:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.08.2005, 23:15

clock-img

žogica marogica

pencil-img

50

Jaz sem ravno zadnjič to vprašala pediatrinjo in je rekla, da je priporočljivo zdržat nekje do 9. meseca. Takrat naj bi bil otrokov vrat dovolj močan, da v primeru manše nesreče sunek za vrat ne bi bil premočan.
Obstajajo stolčki od 0 kg pa tja do 18 se mi zdi, ki jih lahko obračaš v obe smeri (mislim, da ima to concord).

Pozdravček

clock-img

15.08.2005, 23:55

clock-img

žabec

pencil-img

47

Oj!
Mi imamo avtosedež Concord že od prvega dneva dalje. Sedaj ga imamo še v kontra smeri, pri 9 mesecih pa ga bomo dal v smer vožnje. Je pa prav super in se fino obnese:bravo:. Sem super zadovoljna, naš :duda: pa tudi.
Nočko

clock-img

16.08.2005, 08:46

clock-img

Anonimen

naša kaj kmalu ni pasala v lupino, sploh noge so ji čez visele kar se mi je zdel nevarno, sej je ima pokrčene ko so se naslanjale na sedež avtomobila. naša je v tavelikem sedežu pristala pri 6. mesecih

lp, lara

clock-img

16.08.2005, 11:11

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Mi ju imamo še vedno v lupinici ampak jima je že absolutno premajhna. Nogice jima na daleč binglajajo. Sta taka velika fanta. AMpak ju še ne upam, dati v sedež. NAj povem, da pri 8,5 nosita št. 80 pa jima je skoraj premajhna.

clock-img

16.08.2005, 14:14

clock-img

Anonimen

a se ti ne zdi da je nevarno če se zaletiš tamaledva mata pa noge nabite v zic? sej jim jih lahko polom??!! :zmeden:

lp, lara

clock-img

17.08.2005, 09:12

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Lara, dosti bolj nevarno kot je otrok, ki je prezgodaj obrnjen v smer voznje - ko se nima dovolj razvitih vratnih misic in si pri trku ob sunku naprej zaradi pretezke glave in ohlapnih vratnih misic zlomi tilnik.

clock-img

17.08.2005, 09:14

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Zgoraj navedena situacija je dosti bolj nevarna, kot pa ce ima otrok /noge nabite v zic/.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem