cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj menjati cucelj na flaški

clock-img

03.03.2008, 22:21

clock-img

urssyy

pencil-img

435

Uporabljamo Aventovo flaško za dojenje in prav tako ceucelj s številko 1. Zanima me kdaj je priporočljivo menjati cucelj za večjo številko ? Mislim, da je naslednja 1+ , ali ne ?Moja pupika je stara 6 tednov in seveda še uporabljam cucelj za novorojenčke, toda kmalu bo 2 meseca in takrat bo tudi potreba po hrani dosti večja in razmišljam kdaj zamenjati za "večjo luknjico"user posted image ?

clock-img

03.03.2008, 22:33

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Mi še vedno uporabljamo št1 pri 5.mesecih. Samo za AM zvečer ji dam 2. Odvisno ali jo hraniš samo po flaški, ali jo večinoma dojiš...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

03.03.2008, 23:43

clock-img

pot

pencil-img

1487

Tudi mi pri 4ih mesecih še vedno uporabljamo št. 1, ker pri meni ne teče v potokih, ampak se mora kar namatrat, že od vsega začetka. Zaenkrat se ne pritožuje, da premalo teče iz flaške, tako, da smo še vedno na isti številki. Tudi mišice si je sedaj že tako dobro okrepil, da veliko bolje vleče, kot na začetku.

Tako, da menjaj ali po občutku, ali pa po navodilih s škatlice (če so zraven).

< Sporočilo je popravil pot -- 3.3.2008 23:46:54 >

clock-img

04.03.2008, 06:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.03.2008, 15:07

clock-img

drobižek

pencil-img

506

Mi imamo cucelj s tremi luknjicami, stari pa smo 4 in pol mesece. Smo pa skoz na AM.

clock-img

04.03.2008, 18:22

clock-img

msambo

pencil-img

22

Mi imamo cucelj s tremi luknjicami, stari pa smo 4 in pol mesece. Smo pa skoz na AM.

Mi isto.

clock-img

04.03.2008, 22:27

clock-img

december06

pencil-img

624

Mi smo imeli 1 tolk dolgo, dokler sem še dojila. Da se je enako "matral" kot pri dojenju. Nato, pa smo pri dveh in pol prešli na 2, da je vsaj malo več popil. Nato, pa pri štirih na 3, zdaj pri šestih pa imam namen na 4. Je bil od vsega začetka bolj len jedec, pa je vsaj tako več pojedel. Se mi zdi. Je pa potem problem, če nočejo drugega cuclja. Sestrina dojenčica, še zdaj pri devetih pije samo iz 2, ker je baje bolj mehka, kot 3 in 4. In še to le tist cucelj, ki je že precej star. Kolkr so občutljivi oz. "razvajeni". 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem