writing-img

Kdaj morfologija?

clock-img

10.03.2006, 14:53

clock-img

saraja

pencil-img

770

Pozdravljene vse na RR!!
Zanima me, kdaj je pregled morfologije? Naslednji pregled imam v 20t, mislite, da mi jo bo G naredila? Ali lahko partner pride zraven?

Hvala za vaše odgovore!

clock-img

10.03.2006, 15:04

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Živjo!

Jaz mislim, da je morfologija tudi v 20 t. nosečnosti in takrat lahko pride tudi tvoj partner s teboj, ker se takrat tudi najlepše vidi na UZ. vse. Tudi spol, če bo pravilno obrnjen, da se bo videlo.

clock-img

10.03.2006, 18:13

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Večinoma jo ima v 20. tednu, jaz naprimer jo imam v 21. tednu. edino to ne vem mene je naročila in sem za to že vedela 1 mesec kdaj mam, je pa res da sem naročena pri drugi gin. ki bo to opravila.

clock-img

10.03.2006, 18:30

clock-img

petrusata

pencil-img

8

Sama sem jo imela v 23 tednu. Naredijo jo enkrat po 20 tednu nosečnosti.
Partner je bil tudi zraven. Takrat se  res vsi organčki lepo vidijo.
Pa veliko sreče še v naprej!

clock-img

11.03.2006, 12:17

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Prvič sem jo imela v 21 tednu,tadrugič pa v 22 tednu. Moj bi lahko šel zraven,pa ni mogel v službi dobiti prosto.user posted image

< Sporočilo je popravil KODA -- 11.3.2006 12:18:01 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

11.03.2006, 18:56

clock-img

mojca75

pencil-img

1833

Ojla,

jaz sem imela pregled tudi v 20 tednu, ampak me je takrat G. naročila na morfologio v porodnišnico (G. dela v Leonišču) , tako da sem se šla naročit potem tja,samo tolk da veš, če imaš zdravnika v leonišču in dela tudi v porodnišnici da je možno da te bo na morfologijo naročil v P. V ZD pa po večini morfologijo delajo takrat ko prideš - pazijo da te naročijo v 20 - 22 tednu.
To ti govorim predvsem zato, če tvoj težko dobi fraj, moj takrat v 20 tednu ni mogel z mano in je bil ful vesel, k sem imela morfologijo teden dni kasneje - tudi drugi dna, ko je bil frej.user posted image

clock-img

12.03.2006, 13:27

clock-img

saraja

pencil-img

770

Hvala za odgovore! Upam, da bom že 28.3. imela morfologijo in da bo atek lahko šel zraven! Vsem želim lepo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem