cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj na trebuh?

clock-img

04.12.2005, 15:12

clock-img

SashaB

pencil-img

262

Torej, kdaj lahko spijo tudi na trebuščku?
Mi imamo sedaj novo foro, je namreč veliko lepše zaspati na trebušku kot pa na hrbtu. user posted image  Stari pa smo 5 mesecev. user posted image

clock-img

04.12.2005, 15:42

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Moj fantek je star 6 tednov in že kakšen teden spi samo na trebuščku. Prej smo ga dajali na bok, a ni in ni bilo spanca. Potem sem pa sprobala na trebuščku in mu ful paše! Tako da zdaj spi na trebuščku!

clock-img

04.12.2005, 15:54

clock-img

nita

pencil-img

848

Naša tut nekje od petega meseca naprej spi na trebuhu. V bistvu od kar se je začela sama orenk obračat.

clock-img

04.12.2005, 18:14

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naš tamali je kot dojenček zelo rad spal na trebuščku in še danes,pri treh letih ne zaspi drugače kot na trebuščku.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

04.12.2005, 20:24

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Naša od enega tedna starosti spi na trebuščku. Vmes smo jo kakšen mesec uspešno podlagali in zadržali na boku, sedaj pa premaga vse ovire, da pride na trebušček, če pa ne gre, pa v jok. Tko da spi na trebuščku.
Sploh je pa pri petih mesecih dojenček tako močan, da zlahka prestavi svojo glavico, če mu kaj ne odgovarja.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

04.12.2005, 21:27

clock-img

lucky 111

pencil-img

90

Nekje od 6 meseca naprej večinoma spimo na trebuhu.

Lp

clock-img

05.12.2005, 09:03

clock-img

Anonimen

od takrat ko se je sama obrnila na trebuh. nikol je nism namenoma dajala na trebuh, tut če sem jo dala na bok se je sama prevalila na hrbt

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem