writing-img

Kdaj naj napišem pritožbo?

clock-img

25.09.2007, 12:26

clock-img

atinav

pencil-img

331

S 1.oktobrom, gre tudi Liam v vrtec, ker se mi zdi da  bomo čisto preveč plačali vrtc za dva otroka, bi se pritožila. A je smisel da se pritožim na to odločbo, ki smo jo dobili prejšni teden, ali raje počakam do 15. novembra, ko moramo itak dati spet nove vloge? No če se zdaj pritožim in v primeru če mi ugodijo, a mi to velja al se moram potem, ko dobimo novo odločbo spet pritožituser posted image ?

Hvalauser posted image

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

clock-img

25.09.2007, 12:58

clock-img

Pikaču

pencil-img

252

Pritožba je možna samo na izdano odločbo, tko da se pritoži že sedaj, ampak preveri, če že nisi zamudila roka za pritožbo (mislim da je 8 ali 15 dni od prejema odločbe). Do 15. 11 pa je potrebno dati vlogo za znižano plačilo vrtca, po tej vlogi ti izdajo odločbo (priložiti moraš dohodnino za leto 2006, če jo še nimaš za leto 2005), nakar imaš spet možnost pritožbe.
Da boš sigurna, povprašaj na občini stalnega prebivališča, pa ti bodo svetovali.

clock-img

25.09.2007, 13:20

clock-img

Dajanax

pencil-img

410

Jaz sem se tudi pritožila...odgovora še ni.

Pazi na 15 dnevni rok za oddajo pritožbe.

clock-img

25.09.2007, 14:17

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Pritoži se takoj, ker ti z dnem prevzema odločbe začne teči pritožbeni rok. Prav tako so ti dolžni tudi v 15.dnevnem roku odgovoriti na tvojo pritožbo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem