writing-img

Kdaj naj naredim test?

clock-img

24.07.2007, 13:31

clock-img

Anonimen

Kdaj ste ve naredile teste nosečnosti? Kdaj se že pojavijo črtice?
Sem malo nevedna okoli tega?

clock-img

24.07.2007, 13:36

clock-img

Katja 271

pencil-img

211

Clear blue lahko narediš prvi dan izostanka menstruacije.
Če je negativen, pa M še vedno ni, ga ponoviš čez 3 dni.

Če ti pa le živčki dopuščajo, pa poiskusi zdržat čim dlje user posted image

Pa srečno v lovu na user posted image user posted image !

clock-img

24.07.2007, 13:56

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Imam dokaj mirne živce, tako da sem ga v petih letih, odkar skušava zanosit, naredila le enkrat in še to takrat, ko mi je M zamujala 16 dni in sem bila prepiričana, da sem user posted image . CB je bil nejasen, nisem bila "ne tič ne miš". Naslednji dan pa sem dobila user posted image . Tako da, naslednjič pod 50-timi dnevi zamude ne grem delat nobenega testa.  

Če se test naredi prezgodaj, lahko kasneje prinese razočaranje, saj ravno v prvih dneh nosečnosti zaradi raznih genetskih napak odmre največ zarodkov. Zato se mi zdi, da je boljš še kakšen dodaten dan/teden počakat. Saj vem, da je težko, pa vendar ...

200% MAMI

clock-img

25.07.2007, 12:27

clock-img

Anonimen

Jaz bi ga naredila, kar zdaj ma kaj ko do user posted image mam še slab teden!

clock-img

25.07.2007, 12:59

clock-img

bekyca

pencil-img

143

anonimna, ne bodi neučakana - vsekakor ti teden dni pred pričakovano M ne bo pokazal....... Mislim, da je malo prehitro. Počakaj še kakšen dan in boš bolj zanesljivo vedela, tako pa tudi če ga danes narediš in ne pokaže, še zmeraj ne veš si ali nisi user posted image .

clock-img

25.07.2007, 13:36

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

glede na to, da imamo različne O, bo tudi test različno pokazal nosečnost. Jaz imam redne M na 30 dni, pa mi kljub temu Clearblue po sedmih dneh izostanka ni pokazal user posted image . Do 13. dneva izostanka nisem več delala testov, takrat mi je pa romed pokazal zelo močniuser posted image .

Tako da pač probaš, ko se ti zdi, kar bo pa bo....

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

25.07.2007, 19:16

clock-img

koala

pencil-img

5539

anonimna,vem kaj je želja po otročku in vem kako zelo srbijo prsti, vendar si šparaj živčke in počakaj do izostanka tečke.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

25.07.2007, 20:33

clock-img

Joob

pencil-img

563

Tudi jaz sem že prau neučakana...tetko bi mogla dobit 28.7....pa me matra, da bi že kar uporabila CBuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem