writing-img

Kdaj odzivanje na zvok?

clock-img

13.01.2008, 22:10

clock-img

benika

pencil-img

7793

Naš mali je star 9 dni. V P mu niso mogli izmeriti sluha, zato imamo jutri kontrolo. Zanima me, ali se novorojenček že takoj začne odzivati na zvo, ali to nekaj časa traja? Ko mu namreč plosknem pred ušesi oz. ga pokličem malce bolj na glas, ne trza nič.

clock-img

13.01.2008, 22:31

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Naša še zdaj ko je stara 3mesece včasih tut trzne ne. Je taka flegma. In mene so tut pelal na pregled ker so mislili da sem gluha... user posted image

Pomoje ni nič za skrbet

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

14.01.2008, 08:01

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Pojma nimam...user posted image Moj tamali se je že takoj odzival na zvok, vsaj tako je bilo videti. Pa sluh so mu tud normalno izmerili in je bilo ok.

Ne se že vnaprej sekirat! Danes imate tako kontrolo in bo konec spraševanja, kako je s sluhom.
Držim pesti, da bo vse ok in da se bo user posted image kmalu začel odzivat na zvok.user posted image

Srečno!user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

14.01.2008, 08:32

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Poznam kar nekaj primerov, ko so otroke vozili na kontrolo sluha več mesecev, ker se niso odzivali, na koncu se je pri vseh izkazalo, da je vse OK.

Želim ti, da se tudi pri vas čimprej izkaže, da je vse vredu!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem