writing-img

Kdaj otročka v avtosedež?

clock-img

12.09.2006, 13:34

clock-img

petra81

pencil-img

733

Pozdravljene!

Naša pikica je danes stara 7 mesecev in tehta cca 7,5kg! In imamo že pribljižno teden dni take probleme z ležanjem v lupinici!! To je tak jok, da porabimo pet minut samo da jo zapnemo, ker se obrača!!
Samostojno sedi že kar neki časa in sem raznišljala, da bo treba kmalu v nabavo, čeprav ji je lupinica še prav!!

Zdi se mi še malo prezgodaj, ampak zgleda, da drugače ne bo šlo!!

Kaj vi menite!!??

Lp, Petra

clock-img

12.09.2006, 13:46

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

moj skrat je v avtosedezu ze od 5,5 meseca starosti... imel pa je takrat 7 kg..

Mami, pika moja!

clock-img

12.09.2006, 13:48

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Mi smo ga tudi prestavli pri 7ih mesecih. Je pa bil res še malo premajhen, in smo ga mogli še malo podložit z brisačo. Drugače pa so se mu pasovi čisto lepo prilegali.

clock-img

12.09.2006, 13:50

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ko je imel 9kg, po navodilih.
Drl se je pa tako ali tako, v lupinci ali avtosedežu user posted image

clock-img

12.09.2006, 13:51

clock-img

smeska

pencil-img

73

Meni so prodajalke odsvetovale, da bi bil otrok prekmalu v avtosedežu zaradi hrbtenice. Zaradi večjega naklona naslonjala sedeža, otrok v sedežu bolj pokončno sedi, vendar je to nevarno za vretenca hrbtenice, saj še niso zrela za tako sedenje in hrbtenica se lahko seseda. Svetovali so, da otroka manj oblečeš in ga bolj pokriješ, saj so otroci pri tej kilaži v lupinici že kar natlačeni.

clock-img

12.09.2006, 14:01

clock-img

mojčika

pencil-img

2406

mi imamo tega, je primeren tudi zate, pri amzs-ju je dobil najvišje ocene, nam odgovarja, imamo prav tako 7,5kg, vozi se v smeri ali proti vožnji, se poleže... pa še zelooo znižan je

http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?ClassID=398&ParentClassID=88

danes pa je v akciji tudi maxi cosi

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

clock-img

12.09.2006, 14:02

clock-img

petra81

pencil-img

733

No, pri nas do sedaj ni bilo nobenega problema s prevažanjem v lupinici!
Smo jo tudi v vozičku vozili namontirano v lupinici in se je zmeraj rada vozila!! Sedaj se pa hoče kar usesti, se tako naprej nagiba!! In kriči, seveda, ker se ne more!!!

Zdej pa res ne vem, koliko je na tem s hrbtenico!!?? Ker mi se kar veliko prevozimo!!??

clock-img

12.09.2006, 14:25

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Itak ti je verjetno že ful pokonci pri 7 mesecih in pol... Zato ji pa verjetno ne odgovarja več lupinica... Pri nas je bila situacija ista... Dala sva ga pa v avtosedež pri cca. 8. mesecih...

LpA

clock-img

12.09.2006, 14:35

clock-img

mml

pencil-img

4156

Mi smo tudi šli iz lupinice v avtosedež nekje pri 7.5 meseca, ker je pričela med vožnjo hudo protestirat, sedaj ko je v avtosedežu je pa bistveno boljše.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

12.09.2006, 14:51

clock-img

činča

pencil-img

24

mi tudi pri 6 mesecih.

clock-img

12.09.2006, 15:00

clock-img

Nej

pencil-img

268

Če otrok že samostojno sedi jaz ne vidim problema, da otroka ni bi dali v avtosedež. Še posebaj če ni rad v lupinici. Ena kila gor ali doluser posted image .

clock-img

12.09.2006, 15:06

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

Ojla!

Danes je v spletni trgovini Baby center v akciji en zelo v redu avtosedež..

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=156986

Naša je stara 6. mesecev, ima 8,5 kg (v avtu protestirauser posted image ) pa bomo še malo počakali z avtosedežem (mislim, da nekje do 9. meseca). Brala sem, da je bistvo lupinice v razbremenitvi vratnih mišic ob trku.

Varno in čim manj jokasto vožnjo vsemuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem