writing-img

Kdaj ovulacija?

clock-img

03.12.2007, 10:07

clock-img

anchy82

pencil-img

238

Pozdravljene! Po dolgem čakanju sem 2.12. dobilauser posted image !!!user posted image Ja, kaj pač čem... Pa bova šla z dragim v nove boje!!!user posted image Zdaj pa me nekaj zanima... Pol leta me je user posted image obiskala na 27-28 dni, prejšnjo pa sem jo imela 24.10., in kot sem že povedala sem jo zdaj dobila 2.12. Torej kdaj naj bi imela zdaj približno ovulacijo? Bi blo to okrog 20.12.? Vem da je bilo o tem že preveliko napisanega, vendar se vseeno zdaj obračam še na vaše nasvete... Ovulacijski koledarček pa tudi ne vem kako bi v tem mesecu uporabilauser posted image

clock-img

03.12.2007, 10:15

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Pozdravljene! Po dolgem čakanju sem 2.12. dobilauser posted image !!!user posted image Ja, kaj pač čem... Pa bova šla z dragim v nove boje!!!user posted image Zdaj pa me nekaj zanima... Pol leta me je user posted image obiskala na 27-28 dni, prejšnjo pa sem jo imela 24.10., in kot sem že povedala sem jo zdaj dobila 2.12. Torej kdaj naj bi imela zdaj približno ovulacijo? Bi blo to okrog 20.12.? Vem da je bilo o tem že preveliko napisanega, vendar se vseeno zdaj obračam še na vaše nasvete... Ovulacijski koledarček pa tudi ne vem kako bi v tem mesecu uporabilauser posted image

24.10. si imela zadnjo? se pravi da si jo dobila na 40. dan...jst bi si na tvojem mestu računala tak ciklus...za vsak slučaj...se pravi okoli 10.1.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

03.12.2007, 10:24

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kot ti je predhodnica rekla s tem, da ovulacija ni nujno na sredi cikla, lahko je tudi takoj po M ali pred M.

clock-img

03.12.2007, 10:24

clock-img

ajam27

pencil-img

198

Zdravo!
Glede na to, da ti user posted image  v zadnjem času zamuja je moj nasvet nekoliko drag a po mojem mnenju najbolj zanesljiv. Delaj ovulacijske teste na 3-4 dni. V toliko, da ne boš zamudila. Z user posted image  pa user posted image  na vsake 3 dni...
Si pa izračunaj približni čas ovulacije (kot če bi imela redno) in na te dni usmeri malce večjo pozornost. Morebiti jo boš imela ravno v tem času.
Želim ti veliko sreče pri "lovljenju" O.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem