cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kdaj pokaže test?

clock-img

09.09.2007, 21:01

clock-img

*K*A*T*R*A*

pencil-img

5

Lep pozdrav!

Imam problem, zato se obračam na vas s prošnjo, dami svetujete... Pred 4 dnevi mi je med odnosom počil kondom, bila sem tik pred menstruacijo... Do danes le- te še nisem dobila. Zanima  me, kdaj test pokaže rezultat in ali je možno,da pride do zanositve v času tik pred menstruacijo. Hvala!

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 10.9.2007 14:43:55 >

clock-img

09.09.2007, 21:06

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Možnosti, da pride do oploditve vedno obstajajo, pred in takoj po M sicer manjše, ampak obstajajo. Če te zelo skrbi, pojdi do zdravnika da ti vzamejo kri in boš takoj vedela pri čem si. Pa srečno.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

09.09.2007, 21:08

clock-img

*K*A*T*R*A*

pencil-img

5

Kri? Ojej :S:S:S

clock-img

09.09.2007, 21:08

clock-img

jagoga

pencil-img

953

Če bi ima normalno ovulacijo okoli 14 dni po prejšnji penstruaciji bi test pokazal pozitivno v primeru nosečnosti po nekajdnevm+nem izostanku menstruacije. Najbolje, da nekaj dni počakaš, ker bo verjetno menstruacija prišla z nekajdnevno zamudo. Tudi stres vpliva da menstruacija zamuja.

clock-img

09.09.2007, 21:10

clock-img

*K*A*T*R*A*

pencil-img

5

Js sm se tolk ustrašla ko je poču da... joooojjjj... 

clock-img

10.09.2007, 10:24

clock-img

valči

pencil-img

2344

Je možno,da zanosiš tik pred menstruacijo,jaz sem živ dokaz zato.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

10.09.2007, 10:31

clock-img

Anonimen

Tudi nama z fantom je počil kondom in sicer je bilo to proti koncu menstruacije(malo sem še krvavela).
No naslednjih 9 mesecev pa je ni bilo.
Torej so kljub  temu možnosti,da si zanosila.Lahko pa ,da si trenutno pod stresom in je zaradi tega zamuda. Boš videla,čez par dni. Seda ti trenutno ostane samo čakanje ali pa greš k ginekologu,kot je ena napisala.

clock-img

10.09.2007, 21:08

clock-img

*K*A*T*R*A*

pencil-img

5

no men zdej zamuja že 4 dni... tak da... joooj :S

clock-img

11.09.2007, 20:16

clock-img

dabe

pencil-img

28

poskusi s testom, še bolje pa da greš k ginekologu. meni test dvakrat ni pokazal, šele v tretje - zdej pa veslo čakamo na babya!

clock-img

11.09.2007, 20:55

clock-img

*K*A*T*R*A*

pencil-img

5

hoi.... sem nardila test, pa je bla sam ena črtica :D ampak so mi punce v službi rekle, da naj se ne veselim preveč in ga ponovim v roku 48 ur :S:S:S

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem