writing-img

Kdaj pomaranče,limone??

clock-img

13.10.2005, 11:11

clock-img

rikica

pencil-img

294

Oj.Kmalu se bo začela sezona pomaranč,mandarin,limon...Pa me zanima kdaj bi lahko moji user posted image stisnila pomarančo in ji dala za pit?Seveda bi zmešala z vodo.Stara je 6 mesecev in pol.Včeraj sem ji stisnila kapljico limone med naribano jabolko in je bilo vse ok.Kdaj pa ste začele dajat za jest pomaranče?Uživajte v sončku,ki je danesuser posted image

clock-img

13.10.2005, 11:18

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Jaz sem ji pri 5 mesecih, ko smo začeli z gosto hrano, sadne kašice razredčila s pomarančnim sokom - stisnjenim. Tako je svetoval pediater. Glede možnih alergij je rekel, da je potebno fajn oprati olupek, da ko prerežeš, da ne pride v stik s sredico kaj iz olupka. Ker le zaradi olupka so možnosti alergij, baje.
Ni bilo nobenih problemov.
Ravno zadnjič mi je tašča povedala, da je mojmu možu že pri 2 tednih (!!!) po nasvetu pediatra dala žličko pomarančnega soka, ker je bil zaprt.

clock-img

13.10.2005, 12:43

clock-img

darja72

pencil-img

614

Pri več kot enem letu. Baje agrumi niso priporočljivi preveč zgodaj. Sicer pa se itak vsak po svoje odloči.
lp

clock-img

13.10.2005, 12:48

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Pomoje komot daš....jst sem tamali dala pomaranče in mandarine že zelo zgodaj (po 5 mesecu) in nikol ni blo problemov...sploh jih ma pa zelo rada...tud zdej (17.5 mes) najraje pije sok iz stisnjene pomaranče...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

13.10.2005, 14:57

clock-img

happy

pencil-img

46

meni je tudi patronažna odsvetovala do 1. leta starosti. Lahko pa poskusiš v manjših količinah, pa boš vidla. Opazuj ritko, ker lahko postane rdeča in pekoča, prav zaradi kisline agrumov!
mah, jaz bom svoji verjetno tudi prej ponudila.

clock-img

13.10.2005, 23:56

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Jaz sem tudi mislila počakati do 1 leta, ampak sma z mojim enktar jedla pomarančo in naju je tako gledal in cmokal zraven, da sma mu dala za probat. Star je bil okrog 7 mesecev. Reakcij ni bilo nobenih. Zdaj pa enostavno obožuje pomarančo, sploh sveže stisnjen sok. Ga večkrat dobi.

Probaj, pa boš videla kaj bo.

pa pauser posted image

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem