writing-img

Kdaj ponovit test

clock-img

10.03.2009, 09:28

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Od poroda je M vedno prišla različno, ali je 2 dni zamujala ali prišla 2 dni prej, včasih točno in tudi zadnje 3 mesece, je bila točno na 28 dni.

Mogla bi jo torej dobiti 07.03., naslednji dan sem naredila test ki je bil - user posted image
Danes je torej že 31 dan, pa še je ni. user posted image
A je še sploh smiselno narediti test in ali je pri kateri bilo podobno, pa se je kasneje vseeno pokazal +, ali bi lahko bilo kaj drugega narobe?

S tem da sem imela ta mesec čisto drugačne "znake" kot ponavadi (delamo že 3 leta na drugem user posted image ), pred M pa sem vedno napihnjena in so me bolele joške, pa tudi tega ni bilo...

clock-img

10.03.2009, 10:12

clock-img

teji

pencil-img

93

svetujem ti da naredi, evo jst se trenutno tud s testi ubadam včeraj pokazu rahlouser posted image  danes pa isto, ne vem ali naj povem svojmu al ne????

clock-img

10.03.2009, 11:22

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Super, tebi tako lahko kar čestitam user posted image user posted image user posted image  črtica je črtica, četudi rahla...

Verjetno bom še res te enega sprobala in če ne bo nič, bom kar poklicala G...

Torej boš imela novemberčka (naš je tudi user posted image )

clock-img

10.03.2009, 12:50

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!
Moram še jaz povedat svojo izkušnjo.Tudi jaz sem user posted image  pričakovala 24.2. in sem že kakšen teden prej naredila test kjer je pokazal user posted image .Jaz presrečna,čeprav mi je bilo sumljivo da mi je pokazalo tako hitro.Nato sem naredila ponovno test po tednu izostanka in ni pokazal nič.Pa sem ga delala naslednji dan pa je pokazal user posted image ,nato sem naslednji dan naredila test spet in spet ni pokazal nič.Zamuja mi skoraj že tri tedne,jutri imam G.
Hočem vam povedat,da lahko testi zatajijo.Še zdaj ne vem pri čem sem in se ne sekiram več.Bomo videli jutri.

clock-img

10.03.2009, 13:34

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

s katerim testom si se pa testirala??

clock-img

10.03.2009, 14:00

clock-img

Anonimen

Duo check,mini baby(od DM),clear blue,dobila sem ene iz laboratorija,...ni da ni.In mi je vsak pokazal drugače.Najbrž se zdi smešno in je res,ampak mene so tako daleč pripeljal da se mi j....po domače.Kar bo pa bo.Nič več testov in sekiranja vsak mesec bo ali ne bo.Ker sem skoraj dobila živčni zlom,en dan je bilo user posted image ,drug dan ne.Pol sem si pa rekla dost je tega,kar bo bo.
Pa to so ble močne črtice.Ne rahle.Pojma nimam.Bomo videli jutriuser posted image .

clock-img

10.03.2009, 14:08

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

ti si zgleda res fenomen user posted image user posted image user posted image

upam, da ti jutri G pove dobro novico. pa javi, velja user posted image

clock-img

10.03.2009, 14:26

clock-img

Anonimen

Res je smešno,pa neumno tudiuser posted image .Neki časa me je jezil da sem skoraj eksplodirala,zdaj pa sem se pomirila.
Jutri vam pa sporočim.Pa držite pestiuser posted image .

clock-img

10.03.2009, 17:15

clock-img

Anonimen

Tudi jaz imam podoben primer... user posted image
Očitno je nekaj v mesecu marcu...začetek pomladi, hormončki razsajajo po svoje... user posted image

Držim pesti za user posted image ! user posted image

clock-img

10.03.2009, 17:46

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

No danes sem naredila še enega, spet minus, tako da nosečnost sigurno ni.

Anonimna meni bi se na tvojem mestu res zmešalo.
Se mi je pa nekaj podobnega zgodilo v prvi nosečnosti.
Prvi test BC je pokazal user posted image , pa mi je mami rekla, naj za siguro kupim CB. Ga naredim in seveda mojega primera črtic ni bilo v navodilih. Kličem v lekarno in mi rečejo da to ni nosečnost, spet kličem mamo da nisem noseča. Zjutraj pa sem takoj klicala v Krko in mi prijazen gospod reče, da to pomeni nosečnost...in poba sedaj že gre proti 4.letu user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem