writing-img

Kdaj prenehati s sexom?

clock-img

11.07.2007, 08:02

clock-img

Anonimen

Zanima me, če je kera kje kaj takega zasledila, kdaj prenehati s sexom pred pdp? A je to mesec prej al 14 dni al mesec in pol....? Sama nimam pojma kak je s tem. Da ne bova z mojim kje še predčasnega poroda sprožlauser posted image .

LP

clock-img

11.07.2007, 08:09

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Če ti paše ni treba prenehat. Na koncu si boš še želela sprožit porod, pa ga ne boš user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

11.07.2007, 08:13

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Takoj, ko izveš oz. tudi če samo sumiš, da si noseča.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

11.07.2007, 08:13

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ne rabiš nehatuser posted image .

clock-img

11.07.2007, 08:20

clock-img

Anonimen

naula-zakaj pa bi nehali sexat, če zvemo, da smo user posted image ? Kdo ti je pa še to rekel? Meni je kolegica rekla, da so v ŠS pač rekli, da kao 6 tednov prej je pametno kao prenehat - sicer jaz ne vem zakaj ampak verjetno zato, da se porod ne sproži prej..v glavnem ne vem. Tista, ko res kaj ve mi naj napiše..ne pa, da ne smem več sexat, če sem user posted image .

clock-img

11.07.2007, 08:23

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Če ti paše in,če ti ginekolog ni predlagal drugače ni potrebno nič prenehati,ker potem bo po porodu 6 tednov doooooolgih user posted image user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

11.07.2007, 08:29

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Če imaš normalno nosečnost in se fajn počutiš, ti sploh ni treba skrbeti. Ti kar uživaj user posted image !

clock-img

11.07.2007, 09:53

clock-img

lukec

pencil-img

2260

IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Takoj, ko izveš oz. tudi če samo sumiš, da si noseča.

Zakajuser posted image

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

11.07.2007, 11:13

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Sam ne nehat. Če ne drugega ti bo kondicija še kako prav prišlauser posted image .

clock-img

11.07.2007, 11:15

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Če vama paše in če nimaš prepovedi od G zaradi kakšnih zdravstvenih težav bi jaz rekla da gremo kar do konca user posted image , itak je pol po porodu suša.

Madona, meni se je zdaj šele začelo spet bolj pogosto seksat (prejšnje mesece nisem bila grozno zainteresirana), zdaj bi mogla pa spet nehat. Ni šans. user posted image

Je pa res, da so pri nas v materinski šoli tudi nekaj govorili o tem, da naj bi 6 tednov pred porodom nehal seksat.

mojeustvarjanje

clock-img

11.07.2007, 11:21

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Ni ti potrebno prenehati, če se dobro počutiš.... To je pač odvisno od posameznice... Tako, da uživaj, dokler lahko... user posted image

clock-img

11.07.2007, 11:27

clock-img

tecka_nosecka

pencil-img

54

Tako kot pravijo ostale nosečke - nehaj samo, če ti G reče, da ni dobro. Drugače pa ne skrbi.  In AKCIJA :D

Tečka

clock-img

11.07.2007, 12:30

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Ti kar user posted image  kolikor časa boš lahko! Jaz bi tudi, pa me boli ... bo pač suša. Predlagam pa ti da če že ti ne boš "mogla", da vsaj partnerja zadovoliš... moje mnenje.

clock-img

11.07.2007, 12:36

clock-img

Anonimen

jaz pa ne zastopim zakaj se tolk komplicira s tem, da se kao porod sprožiuser posted image v zadnjem mesecu je itak vseeno, otrok je zrel, jaz bi bla vesela če bi seks dejansko kaj pospešiluser posted image user posted image user posted image pa mali nič do živega ne prideuser posted image

clock-img

11.07.2007, 13:31

clock-img

thumbelina

pencil-img

1180

Pri nas smo še večer preden sem rodila telovadili. Naslednje jutro sem se zbudila s popadki. Sperma sproži porod, samo če je maternično ustje zrelo, če ne se lahk po trepalnicah mečeš, pa ne bo ponagalo. Tako da sperma samo malo pospeši zadevo...

clock-img

11.07.2007, 20:23

clock-img

Anonimen

To pomeni, da bomo okoli PDP malo boljuser posted image user posted image . Samo ne verjamem, da mi glih bo. Saj človek se še lahko ne vem kako dobro počuti pa je verjetno na koncu tako štorast, da je groza. No bomo vidli. Nam namreč v ŠS nič niso rekli glede tega, zato pa sprašujem. Čist logično pa mi je po porodu...sicer pa keri sploh je oz. ma čas.

Čimveč user posted image vam želim...mogoče bomo mi danes šli spet v akcijouser posted image user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem